Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Utrechtse Heuvelrug?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Een medewerker van het Klantcontactcentrum staat u telefonisch direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. Hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling.  Bij het bellen naar de gemeente hoort u de volgende welkomstboodschap: ” Welkom bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij attenderen u erop dat dit gesprek tussen u en de Klantcontact medewerker opgenomen kan worden voor coachingsdoeleinden.’ Indien alle lijnen telefonisch bezet zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

Tip: Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Utrechtse Heuvelrug:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Calamiteit / Rioolverstopping:

In het geval van een calamiteit kunt u naar het algemene telefoonnummer bellen van de gemeente. U hoort een welkomstboodschap met onderstaand keuzemenu.

Toets 1 — Indien er een calamiteit is, zoals een rioolverstopping of een heel gevaarlijke situatie aan de weg kies 1


Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.

Meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk per gemeente de verschillende contactmogelijkheden.


Waarom Gemeente Utrechtse Heuvelrug bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Utrechtse Heuvelrug telefoonnummer

  0343-565600 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.heuvelrug.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Utrechtse Heuvelrug klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Utrechtse Heuvelrug klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Utrechtse Heuvelrug op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Utrechtse Heuvelrug klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Utrechtse Heuvelrug
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )