BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Utrechtse Heuvelrug
0343-5656000343-565600

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Utrechtse Heuvelrug:

     0343-565600
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.heuvelrug.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u de volgende welkomstboodschap:

Welkom bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij attenderen u erop dat dit gesprek tussen u en de Klantcontact medewerker opgenomen kan worden voor coachingsdoeleinden.’

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Utrechtse Heuvelrug:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Calamiteit / Rioolverstopping:

In het geval van een calamiteit kunt u naar het algemene telefoonnummer bellen van de gemeente. U hoort een welkomstboodschap met onderstaand keuzemenu.

Toets 1 — Indien er een calamiteit is, zoals een rioolverstopping of een heel gevaarlijke situatie aan de weg kies 1


Correspondentieadres:
Postbus 200
3940 AE Doorn

info@heuvelrug.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Utrechtse Heuvelrug?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Utrechtse Heuvelrug op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Utrechtse Heuvelrug en wordt ook niet gelezen door Gemeente Utrechtse Heuvelrug

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.