Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Urk? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Urk? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Urk staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Urk:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.45 en 12.45 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Calamiteiten: Buiten kantooruren kunt u bij calamiteiten de meldkamer van de politie bellen op telefoonnummer 0900-8844. Ook kunt u 24 uur per dag de website raadplegen www.urk.nl. Hier kunt u 24 uur per dag. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor het maken van een afspraak of een melding openbare ruimte.


Correspondentieadres:
Postbus 77
8320 AB Urk

gemeente@urk.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk per gemeente de verschillende contactmogelijkheden.


Waarom Gemeente Urk bellen?

 1. U belt de Gemeente Urk voor het aanvragen van een rijbewijs
 2. Voor vragen over afval
 3. Voor het indienen van een klacht
 4. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 5. U belt over uw Gecombineerde aanslag 2024
 6. U heeft een vraag over de WOZ-waarde
 7. Voor het aanvragen van een vergunning
 8. U belt de gemeente voor het maken van een afspraak
 9. Voor vragen over Wmo

Contactdetails

 1. Gemeente Urk telefoonnummer

 2. www.urk.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Urk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Urk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Urk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Urk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Urk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Urk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )