Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Uithoorn?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Uithoorn?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. De klantenservice van de Gemeente Uithoorn staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na onderstaand welkomstboodschap met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

“Welkom bij de Gemeente Uithoorn. Op www.uithoorn.nl kunt u veel zaken zelf regelen, zoals het maken van een afspraak, het doorgeven van een verhuizing, of een melding maken van een openbare ruimte. Als u een medewerker van het Klantcontactcentrum wilt spreken, blijf dan aan de lijn.”

Indien alle lijnen telefonisch bezet zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Uithoorn:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Uithoorn bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Uithoorn telefoonnummer

  0297-513111 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.uithoorn.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Uithoorn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door: lowy cremersKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

heb al 12 keer email gestuurd naar gemeente uithoorn.het enige antwoord van hen is we hebben uw bericht door gestuurd naar de betreffende afdeling.

maar dan hoor je nooit meer iets

boze burger

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Uithoorn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Uithoorn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Uithoorn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Uithoorn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Uithoorn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )