Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Tiel? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Tiel ?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Bij het bellen wordt u direct telefonisch te woord gestaan door een medewerker van het Klantcontactcentrum. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen.  Ingesproken meldtekst die u te horen krijgt aan de telefoon: “Welkom bij de gemeente Tiel. Belt u voor Zorg of Hulp? Bel dan naar Sociale Poort op telefoonnummer 0344-637220. Blijf voor andere vragen aan de lijn.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Tiel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Tiel telefoonnummer

 2. www.tiel.nl

Meer contactinformatie

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot  12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur, op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website ww

Calamiteiten / spoed buiten kantoortijden: Voor gevaarlijke zaken in de openbare ruimte en op straat kunt u bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Schrijf uw brief met uw vragen naar: Postbus 6325, 4000 HH Tiel

gemeente@tiel.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Tiel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Tiel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Tiel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Tiel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Tiel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Tiel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )