BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Tiel
0344-6371110344-637111

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Tiel:

     0344-637111
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.tiel.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Tiel ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Tiel staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Tiel :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Calamiteiten / spoed buiten kantoortijden

Voor gevaarlijke zaken in de openbare ruimte en op straat kunt u bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Correspondentieadres:
Postbus 6325
4000 HH Tiel

gemeente@tiel.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Tiel?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Tiel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Tiel op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Tiel en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Tiel

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.