Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Teylingen? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Teylingen?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Teylingen? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen.  Als u belt wordt u na het inspreken van de naam van de gemeente  direct  te woord gestaan door een medewerker van het Klantcontactcentrum.  De medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er naar uw  burgerservicenummer wordt gevraagd. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te houden. Het kan zijn dat uw telefoongesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren.


Zo werkt bellen met 14 0252:

“Welkom bij 14 0252. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Teylingen’.
Vervolg tekst: ” Welkom bij het informatiecentrum van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.”

Voor al uw (aan)vragen en opmerkingen, het doorgeven van een klacht is de gemeente op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

 


Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook online.

Contact vanuit het buitenland: Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 252 783 300.

Contact buiten kantoortijden: Indien er sprake is van een situatie die direct gevaar oplevert voor in de omgeving, bel dan de politie op 0900-8844 of op 112. De politie neemt dan contact met de gemeente.


Correspondentieadres: Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout

gemeente@teylingen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk per gemeente de verschillende contactmogelijkheden.


Waarom Gemeente Teylingen bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Teylingen telefoonnummer

 2. www.teylingen.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Teylingen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Teylingen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Teylingen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Teylingen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Teylingen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Teylingen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )