Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Texel? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Texel?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Texel. Het Klantcontactcenter maakt geen gebruik van een telefonisch keuzemenu. U wordt aan de telefoon direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er om uw burgerservicenummer (BSN) wordt gevraagd. Deze vindt u op uw identiteitsdocument. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. In dat geval kan de medewerker u nog sneller helpen. Het kan zijn uw gesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren.

Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook online.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 16.30 uur

Waarom Gemeente Texel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Texel telefoonnummer

 2. www.texel.nl

Meer contactinformatie

Contact buiten kantoortijden: Belt u buiten kantoor uren dan krijgt u een antwoordapparaat te horen met het volgende keuzemenu: Om een storing, calamiteit of verstopping te melden bij gemeentewerken kies 1. Voor de crisisdienst, jeugd en gezinsbegeleiding kies 2. Correspondentieadres: Postbus 200, 1790 AE Den Burg gemeente@texel.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Contact met een andere Gemeente?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk per gemeente de verschillende contactmogelijkheden.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Texel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Texel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Texel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Texel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Texel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Texel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )