Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Terneuzen? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Terneuzen?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. Ook vindt u overige contactgegevens. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap.

“Welkom bij de gemeente Terneuzen.’ (Als wij u niet hoeven door te verbinden, zult u aan het einde van het gesprek automatisch doorgeschakeld worden naar een klanttevredenheidsonderzoek. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.) (keuzemenu.info)

Indien er wachtende voor u zijn wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden van de medewerkers. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u in dat geval nog sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Terneuzen:

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook online.


Overige belangrijke telefoonnummers van de gemeente:

Buitenland: Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31(0)115 455 000

Noodgevallen op het gebied van jeugd, zorg en welzijn: In het geval van noodgevallen op het gebied van jeugd, zorg en welzijn die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantoortijden met telefoonnummer 085-222 0019.

Meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk per gemeente de verschillende contactmogelijkheden.


Waarom Gemeente Terneuzen bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Terneuzen telefoonnummer

 2. www.terneuzen.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Terneuzen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Terneuzen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Terneuzen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Terneuzen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Terneuzen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Terneuzen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )