Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Stichtse Vecht? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Gemeente Stichtse Vecht?

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Stichtse Vecht? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente. Het Klantcontactcenter maakt geen gebruik van een telefonisch keuzemenu. U wordt direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er om uw burgerservicenummer (BSN) wordt gevraagd. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden van de medewerker.

Heeft u een vraag aan de Gemeente Stichtse Vecht? Bijvoorbeeld over de afvalwijzer, het melden van een klacht of het maken van een afspraak. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Stichtse Vecht bellen?

 1. Voor vragen over afval,
 2. Voor een melding Openbaar Gebied
 3. Voor het maken van een afspraak

Contactdetails

 1. Gemeente Stichtse Vecht telefoonnummer

 2. www.stichtsevecht.nl

Meer contactinformatie

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 346 25 40 00

Contact buiten kantoortijden:

Belt u buiten kantooruren krijgt u een antwoordapparaat te horen. Toets vervolgens een 9 om doorverbonden te worden met een medewerker van de avond / weekenddienst.

Postadres: Postbus 1212 3600 BE Maarssen

info@stichtsevecht.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft

Bezoek deze pagina op website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Makkelijk contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Stichtse Vecht klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Stichtse Vecht klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Stichtse Vecht zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Stichtse Vecht op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Stichtse Vecht klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Stichtse Vecht
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )