Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Steenwijkerland?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Steenwijkerland?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u eerst een bandje te horen waarin gevraagd wordt om de gemeentenaam van de gemeente die u wilt bereiken in te spreken. Hierna krijgt u direct een medewerker van het klantcontactcentrum aan de lijn. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam deze bij de hand te hebben. In dat geval kan de medewerker u nog sneller helpen. Wanneer alle lijnen bezet zijn wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Steenwijkerland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Steenwijkerland telefoonnummer

 2. www.steenwijkerland.nl

Contact buiten kantoortijden

Belt u buiten kantoor uren krijgt u een antwoordapparaat met de volgende boodschap: " Op dit moment zijn wij uitsluitend bereikbaar voor vragen rondom jeugd. Toets 3 om direct te worden doorverbonden. Voor alle overige zaken zijn wij op dit moment gesloten. Buiten kantooruren zijn wij uitsluiten telefonisch bereikbaar voor spoedeisende rioolstoringen, gevaarlijke situaties aan gemeentelijke eigendommen, het vastleggen van begrafenissen of het melden van ernstige milieu overlast en calamiteiten bij bedrijven. Voor overige spoedeisende calamiteiten belt u het landelijk alarmnummer 112. " Vervolgens hoort u de telefonische openingstijden. Deze tijden staan hierboven vermeld. Vervolg: " Wilt u iets melden toets 1 voor 1 ja of toets 2 voor nee."

Meer contactinformatie

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook online.

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 521 53 85 00

Schrijf uw vraag naar: Postbus 162, 8330 AD Steenwijk

info@steenwijkerland.nl.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Online contactformulier: Bezoek hiervoor de website van de gemeente

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Steenwijkerland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Steenwijkerland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Steenwijkerland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Steenwijkerland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Steenwijkerland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Steenwijkerland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )