Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Steenwijkerland?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Steenwijkerland?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u direct een medewerker van het klantcontactcentrum aan de lijn. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam deze bij de hand te hebben. In dat geval kan de medewerker u nog sneller helpen. Wanneer alle lijnen bezet zijn wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

U hoort de volgende meldtekst:

“Welkom bij 14 0521. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Steenwijkerland’. Hierna krijgt u een medewerker aan de lijn.


Telefonische Openingstijden Gemeente Steenwijkerland:

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook online.

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene nummer van de gemeente niet mogelijk. Bel dan met telefoonnummer : +31 521 53 85 00

Contact buiten kantoortijden:

Belt u buiten kantoor uren krijgt u een antwoordapparaat met de volgende boodschap: ” Op dit moment zijn wij uitsluitend bereikbaar voor vragen rondom jeugd. Toets 3 om direct te worden doorverbonden. Voor alle overige zaken zijn wij op dit moment gesloten. Buiten kantooruren zijn wij uitsluiten telefonisch bereikbaar voor spoedeisende rioolstoringen, gevaarlijke situaties aan gemeentelijke eigendommen, het vastleggen van begrafenissen of het melden van ernstige milieu overlast en calamiteiten bij bedrijven. Voor overige spoedeisende calamiteiten belt u het landelijk alarmnummer 112. ” Vervolgens hoort u de telefonische openingstijden. Deze tijden staan hierboven vermeld. Vervolg: ” Wilt u iets melden toets 1 voor 1 ja of toets 2 voor nee.”


Postadres:
Postbus 162
8330 AD Steenwijk

info@steenwijkerland.nl.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Steenwijkerland bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Steenwijkerland telefoonnummer

  14 0521 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.steenwijkerland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Steenwijkerland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Steenwijkerland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Steenwijkerland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Steenwijkerland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Steenwijkerland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Steenwijkerland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )