Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Someren?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Someren?

Heeft u een vraag aan de Gemeente Someren en wilt u telefonisch contact opnemen? Op deze pagina vind snel het juiste telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactgegevens, zoals het e-mailadres. Als u belt met het gemeentehuis krijgt u een kort keuzemenu te horen.  De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen om de service blijvend te kunnen verbeteren. Veel zaken regelt u ook online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Someren bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Someren telefoonnummer

 2. www.someren.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de gemeente Someren." 

 • Toets 1

  Voor vragen over Zorg en Ondersteuning waaronder Wmo en Jeugd & Gezin.

  Let op! Deze optie is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 telefonisch bereikbaar. U wordt dan doorverbonden met het team Zorg en Ondersteuning. Belt u buiten deze tijden dan kiest u voor deze optie voor spoedvragen betreffende jeugd.

 • Toets 2

  Voor meldingen over uw woon- of leefomgeving, zoals onderhoud van groen of onderhoud bestrating toets 2. U wordt dan automatisch doorverbonden met de gemeente Asten.

 • Toets 3

  voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Someren?

Geef hier een cijfer

Meer Contactgegevens

Correspondentieadres:  Postbus 290, 5710 AG Someren gemeente@someren.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Someren klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Someren klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Someren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Someren op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Someren klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Someren
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )