BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Soest
035-6093411035-6093411

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Soest:

     035-6093411
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.soest.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Soest? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Soest staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

“Welkom bij de Gemeente Soest. Om de dienstverlening te verbeteren kunt u na het gesprek meedoen aan klanttevredenheidsonderzoek.”

Indien van toepassing hoort u het volgende;

“Goedendag, U bent verbonden met de Gemeente Soest. Al onze medewerkers zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Belt u voor het maken van een afspraak, voor een dienst of product of wilt u een melding doen met betrekking tot Zorg, Werk & Inkomen dan kunt u ook terecht op onze webiste www.soets.nl. U kunt daar een eigen afspraak inplannen of gebruik maken van het aanmeldingsformulier voor Zorg, Werk & Inkomen. Een antwoord op uw vraag kunt u eventueel terugvinden op www.soest.nl. Als u aan de lijn blijft dan wordt u zo spoedig mogelijk te woord gestaan.”

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Soest:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 2000
3760 CA Soest

E-mailadres:
postbus2000@soest.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Soest?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Soest zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Soest op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Soest en wordt ook niet gelezen door Gemeente Soest

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.