Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Soest?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Soest? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Soest staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

“Welkom bij de Gemeente Soest. Om de dienstverlening te verbeteren kunt u na het gesprek meedoen aan klanttevredenheidsonderzoek.”

Indien van toepassing hoort u het volgende;

“Goedendag, U bent verbonden met de Gemeente Soest. Al onze medewerkers zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Belt u voor het maken van een afspraak, voor een dienst of product of wilt u een melding doen met betrekking tot Zorg, Werk & Inkomen dan kunt u ook terecht op onze webiste www.soets.nl. U kunt daar een eigen afspraak inplannen of gebruik maken van het aanmeldingsformulier voor Zorg, Werk & Inkomen. Een antwoord op uw vraag kunt u eventueel terugvinden op www.soest.nl. Als u aan de lijn blijft dan wordt u zo spoedig mogelijk te woord gestaan.”

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Soest:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 2000
3760 CA Soest

E-mailadres:
postbus2000@soest.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Soest bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Soest telefoonnummer

  035-6093411 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.soest.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Soest klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Soest klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Soest zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Soest op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Soest klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Soest
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )