BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Smallingerland
0512-5812340512-581234

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Smallingerland:

     0512-581234
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.smallingerland.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Smallingerland? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Smallingerland staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Smallingerland:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Spoedmelding buiten openingstijden:

Voor spoedmelding buiten kantooruren die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u met de calamiteitentelefoon op het mobiele telefoonnummer: 06 22 97 62 64. Gebruik dit nummer alleen in een noodgeval.


Correspondentieadres:
Postbus 10.000
9200 HA Drachten

E-mailadres:
gemeente@smallingerland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Smallingerland?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Smallingerland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Smallingerland op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Smallingerland en wordt ook niet gelezen door Gemeente Smallingerland

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.