Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Sittard-Geleen? Geef hier een cijfer

Contactmogelijkheden van de Gemeente Sittard

Wilt u iets regelen, melden of aanvragen bij de Gemeente Sittard-Geleen? Dat kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van de Gemeente Sittard. Houdt u als u belt met het gemeentehuis uw Burgerservicenummer bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dat geval sneller helpen.

Verder vindt op deze pagina overige contactmogelijkheden van het gemeentehuis. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 16.30 uur

Waarom Gemeente Sittard-Geleen bellen?

 1. U belt voor vragen over de energietoeslag
 2. U belt voor het aanvragen van een paspoort
 3. Voor het indienen van een klacht
 4. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 5. U belt voor vragen over vergunningen
 6. U belt over uw Gecombineerde aanslag 2024
 7. U heeft een vraag over de WOZ-waarde
 8. U belt voor het maken van een afspraak
 9. Voor het doorgeven van ene verhuizing
 10. Voor vragen over afval

Contactdetails

 1. Gemeente Sittard-Geleen telefoonnummer

 2. www.sittard-geleen.nl

Zo werkt het bellen met 14 046

Wanneer u belt met het Klantcontactcentrum hoort u de volgende meldtekst: "Welkom bij 14046. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.' Vervolgtekst: "Welkom bij de Gemeente Sittard-Geleen. Een moment geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk doorverbonden naar een van onze medewerkers."

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Sittard-Geleen? Geef hier een cijfer

Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon: Via het antwoordnummer 14046 is de gemeente op werkdagen makkelijk bereikbaar. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar het nummer 14046 te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Bel dan het telefoonnummer: 046-477 77 77. Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op 00 31 46 477 77 77. Belkosten: Via een vaste telefoonlijn zijn de belkosten gelijk aan bellen naar een vast nummer. Met een mobiele telefoon betaalt u hetzelfde als voor het bellen naar een vast nummer. Postadres: Gemeente Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA SITTARD Locatie: Markt 1, 6161GE Geleen. E-mailadres: info@sittard-geleen.nl Bovenstaande informatie vindt u ook op de website van de gemeente.

Bellen met een andere Gemeente

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Sittard-Geleen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Keuzemenu

Dag Sjef. De openingstijden zijn meteen aangepast. Dank voor het doorgeven.

 by SJef

Nummer blijkt maar tot 16.30 bereikbaar te zijn. Foutive info op website

 by F.Niesten

 by Heleen

Erg vriendelijk te woord gestaan.

 by J.Houben

Via deze weg wil ik namens het team v d basisschool de Kingbeek locatie Obbicht de buitendienst van de gemeente Sittard-Geleen bedanken voor het zeer snel afhandelen van een paaltje plaatsen nabij de Markt en de toegangspoort van de onderbouw . Een pluim mag ook wel naar onze gemeente. J.Houben cocierge

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Sittard-Geleen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Sittard-Geleen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Sittard-Geleen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Sittard-Geleen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Sittard-Geleen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )