Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Scherpenzeel?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Scherpenzeel? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Scherpenzeel staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u de volgende welkomstboodschap:
” Welkom bij de gemeente Scherpenzeel. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. ”

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Scherpenzeel:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Overige belangrijke telefoonnummers:

Jeugdhulp is bereikbaar via telefoonnummer 033 277 23 24 van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur. Buiten kantoortijden bereikt u spoedeisende zorg (SEZ) op telefoonnummer 0900-99 555 99


Correspondentieadres:
Postbus 100
3925 ZJ Scherpenzeel

Indien u de gemeente een e-mail wilt sturen, dan dient u gebruik te maken van het contactformulier op de website van de gemeente Scherpenzeel.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Scherpenzeel bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Scherpenzeel telefoonnummer

  033-2772324 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.scherpenzeel.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Scherpenzeel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Scherpenzeel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Scherpenzeel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Scherpenzeel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Scherpenzeel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Scherpenzeel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )