Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rotterdam?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Gemeente Rotterdam?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Rotterdam en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Rotterdam. Daarnaast vindt u informatie over de klantenservice.

Wilt u sneller contact met de juiste medewerker? Wij hebben het telefonisch keuzemenu voor u uitgeschreven. Kies de optie die het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

” Welkom bij 14010. Spreek de naam  van de gemeente in.” Vervolg tekst: ‘U wordt doorverbonden.’

” Welkom bij de gemeente Rotterdam. Om onze dienstverlening te verbeteren nemen we onze gesprekken op. Uw persoonsgegevens verwerken wij hierbij. Wilt u hier meer over weten, kijk dan www.rotterdam.nl/privacy. U heeft de keuze uit de volgende 7 opties.”

TOETS 1 — Voor burgerzaken

TOETS 2 — Voor Belastingen

TOETS 3 — Voor meldingen over de buitenruimte of een afspraak grofvuil

TOETS 4 — Voor parkeren

Toets 1 — Belt u voor het aan-of afmelden van bezoek ( Houd uw contractnummer en pincode bij de hand)
Toets 2 — Voor al uw overige vragen
(keuzemenu.info)

TOETS 5 — Voor vragen aan de Vraagwijzer

TOETS 6 — Voor Rotterdam-pas en AOW en Jeugd-tegoed

TOETS 9 — Voor overige vragen aan de Gemeente Rotterdam

Mogelijk wordt aan u gevraagd, voordat u wordt doorverbonden met een medewerker, of u mee wilt werken aan een kwaliteitsonderzoek van het Rotterdamse Servicenummer. Wilt u hieraan meewerken toets dan 1, indien niet toets 2.


Telefonische Openingstijden Gemeente Rotterdam

Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar

 • Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
 • Zon- en feestdagen: gesloten

Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon

Via Antwoordnummer 14 010 heeft u snel contact met een medewerker van de gemeente. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Via een vaste lijn betaalt u uw gebruikelijke belkosten. Met een mobiele telefoon betaalt u hetzelfde tarief als voor het bellen naar een vast nummer.

Bellen met 14010 is niet mogelijk vanuit het buitenland. Belt u dan met +31102671625.

Adres: Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam
Postadres: Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam

Social Media: U kun t uw vragen ook stellen via diverse social media kanalen

 


Meer info over de Gemeente Rotterdam

Op www.Rotterdam.nl vindt u alle informatie, dienstverlening en nieuwsberichten van de gemeente Rotterdam. U kunt er terecht voor zaken op het gebied van onder andere wonen, werken, zorg, onderwijs en verkeer. Veel zaken kunt u online direct regelen via Mijn Loket of u kunt bellen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld producten aanvragen of een afspraak maken. Ook zijn er zeven loketten verdeeld over de stad waar men (op afspraak) terecht kan voor burgerzaken, stadswinkels genaamd. Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur. Daarnaast heb je gemeenteraad, dit is het hoogste bestuursorgaan met een controlerende functie. De gemeenteraad vergadert al 100 jaar in de raadzaal van het prachtige stadhuis aan de Coolsingel.

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Waarom Gemeente Rotterdam bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken
 7. Gemeente Rotterdam telefoonnummer

  14010 (Lokaal)
 8. www.rotterdam.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rotterdam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door: m.de JongeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Gemeente Rotterdam maakt gebruik van mensen die in de bijstand zitten en die 28 uur per week (4 dagen), vanuit huis werken. Ook op zaterdag. Er wordt een mobiele telefoon en laptop verstrekt waar de antwoorden op te zoeken zijn. Het is een duur telefoonnummer omdat je wordt doorverbonden naar een mobiele telefoon. Antwoorden zijn te gek voor woorden.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Rotterdam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Rotterdam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Rotterdam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Rotterdam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Rotterdam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )