Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rotterdam? Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Gemeente Rotterdam?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Rotterdam en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de gemeente bellen. Hieronder vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Rotterdam.  Als u belt met de gemeente krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Kies de optie die het beste past voor het antwoord op uw vraag. Het kan zijn dat  er gevraagd wordt  of u mee wilt werken aan een kwaliteitsonderzoek van het Rotterdamse Servicenummer. Toets dan 1 als u hieraan wilt meewerken en toets 2 als u dit niet wilt. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden voor al uw burgerzaken, (aan)vragen en meldingen telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Rotterdam bellen?

 1. Voor al uw burgerzaken
 2. Voor vragen aan de Vraagwijzer
 3. Voor Rotterdam-pas
 4. Voor AOW en Jeugd-tegoed
 5. Voor vragen over Mijn Loket Rotterdam
 6. Voor vragen over inloggen
 7. Voor vragen over vacatures

Contactdetails

 1. Gemeente Rotterdam telefoonnummer

 2. www.rotterdam.nl

Zo werkt het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij 14010. Voor Nederlands toets 1. For English Press 2. Spreek de naam  van de gemeente in." Vervolg tekst: 'U wordt doorverbonden.'

"Welkom bij de gemeente Rotterdam. De stad waarvan ik burgermeester mag zijn. Mijn naam is Ahmed Aboutaleb. Mijn medewerkers helpen u graag verder met uw vraag, melding of klacht. U heeft de keuze uit de volgende 6 opties."

 • Toets 1

  Voor belasting en parkeren

  Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren nemen wij onze gesprekken op. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en met niemand gedeeld. Wilt u hier meer over weten kijk dan op www.rotterdam.nl/ privacy

  • 1

   Voor bezoekers parkeren toets 1

  • 2

   Voor overige vragen toets 2

 • Toets 2

  Voor vragen over uw bijstandsuitkering, bijzondere bijstand, werk of Tozo

 • Toets 3

  Voor afval en buitenruimte

 • Toets 4

  Heeft u moeite met rondkomen, heeft u geldzorgen of belt u voor de energietoeslag

 • Toets 5

  Voor Rotterdampas, Aow en Jeugdtegoed

 • Toets 9

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 2

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rotterdam? Geef hier een cijfer

Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon: Telefonisch is de gemeente 6 dagen per week bereikbaar. U vindt het nummer hierboven in het grijze blok. Aan de telefoon heeft u snel contact met een medewerker van de gemeente. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Via een vaste lijn betaalt u uw gebruikelijke belkosten. Met een mobiele telefoon betaalt u hetzelfde tarief als voor het bellen naar een vast nummer. Bent u in het buitenland? Belt u dan met +31102671625.

Adres: Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam

Postadres: Postbus 70012, 3000 KP Rotterdam

Social Media: U kun t uw vragen ook stellen via diverse social media kanalen

Meer info over de Gemeente Rotterdam

Op www.Rotterdam.nl vindt u alle informatie, dienstverlening en nieuwsberichten van de gemeente Rotterdam. U kunt er terecht voor zaken op het gebied van onder andere wonen, werken, zorg, onderwijs en verkeer. Veel zaken kunt u online direct regelen via Mijn Loket of u kunt bellen. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld producten aanvragen of een afspraak maken. Ook zijn er zeven loketten verdeeld over de stad waar men (op afspraak) terecht kan voor burgerzaken, stadswinkels genaamd. Het college van burgemeester en wethouders vormt het dagelijks bestuur. Daarnaast heb je gemeenteraad, dit is het hoogste bestuursorgaan met een controlerende functie. De gemeenteraad vergadert al 100 jaar in de raadzaal van het prachtige stadhuis aan de Coolsingel.

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rotterdam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 2 reviews
 by A

Slecht verbinding

 by m.de Jonge

Gemeente Rotterdam maakt gebruik van mensen die in de bijstand zitten en die 28 uur per week (4 dagen), vanuit huis werken. Ook op zaterdag. Er wordt een mobiele telefoon en laptop verstrekt waar de antwoorden op te zoeken zijn. Het is een duur telefoonnummer omdat je wordt doorverbonden naar een mobiele telefoon. Antwoorden zijn te gek voor woorden.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Rotterdam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Rotterdam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Rotterdam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Rotterdam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Rotterdam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )