Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Roerdalen?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Roerdalen

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Roerdalen? Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden op een rij. Wilt u de gemeente bellen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Hieronder onder het kopje contactdetails vindt u het informatienummer van het gemeentehuis. Wanneer u telefonisch contact opneemt wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van het Klantcontactcentrum. Hij of zij verbindt u indien nodig direct door met de juiste afdeling. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Roerdalen bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Roerdalen telefoonnummer

  0475-538888 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.roerdalen.nl

Meer contactinformatie en mogelijkheden

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online vid de website www.roerdalen.nl.

Belt u buiten openingstijden dan hoort u de volgende informatie:

" Welkom bij de gemeente Roerdalen. Op dit moment is de gemeente Roerdalen gesloten. Alleen voor zeer dringende zaken, zoals bijvoorbeeld wateroverlast kunt u bellen naar de buitendienst via telefoonnummer 06-55838069. Acute klachten over illegaal slopen, geur en geluid kunt u buiten kantooruren melden bij De Milieuklachtentelefoon Limburg via het telefoonnummer 043-3617070.

Correspondentieadres: Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg

Mailen: info@roerdalen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek deze pagina meer contactmogelijkheden

Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu in een handig overzicht.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Roerdalen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Roerdalen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Roerdalen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Roerdalen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Roerdalen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Roerdalen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )