Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Rijswijk ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij 14070: TOETS 4 Voor Rijswijk ( TOETS 1 voor Den Haag, Toets 2 voor Leidschendam-Voorburg, Toets 3 voor Wassenaar”). Vervolg tekst: U wordt doorverbonden.

Welkom bij het Klantcontactcenter van de Gemeente Rijswijk. Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Als u alleen voor de openingstijden belt kies dan 1

Het telefonisch spreekuur van sociale zaken is van 09.00 tot 10.00 uur en het spreekuur van WMO van 10.30 tot 12.00 uur geopend.

Voor overige vragen blijft u aan de lijn

Gesprekken worden opgenomen voor onderzoek en kwaliteitsdoeleinden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Rijswijk:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
Soms is het via je provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14 070) te bellen. Je krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Bel dan : (070)3261404


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +3170 326 10 00


E-mailadres: stadhuis@rijswijk.nl


Postadres:
Gemeente Rijswijk
Postbus 5305
2280 HH RIJSWIJK ZH


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rijswijk?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Rijswijk telefoonnummer

14070Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rijswijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Rijswijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Rijswijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Rijswijk op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Rijswijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Rijswijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )