Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rijswijk?

Geef hier een cijfer

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Rijswijk ?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens. Houdt als u telefonisch contact opneemt  uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap waarbij u de naam van de gemeente dient in te spreken.

“Welkom bij 14070: TOETS 4 Voor Rijswijk ( TOETS 1 voor Den Haag, Toets 2 voor Leidschendam-Voorburg, Toets 3 voor Wassenaar”). Vervolg tekst: U wordt doorverbonden.

“Welkom bij het Klantcontactcenter van de Gemeente Rijswijk. Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. ” 

Extra info: Het telefonisch spreekuur van sociale zaken is van 09.00 tot 10.00 uur en het spreekuur van WMO van 10.30 tot 12.00 uur geopend.


Telefonische Openingstijden Gemeente Rijswijk:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14 070) te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Belt u dan : (070)3261404

Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +3170 326 10 00

E-mailadres: stadhuis@rijswijk.nl

Postadres: Gemeente Rijswijk, Postbus 5305, 2280 HH RIJSWIJK ZH


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Rijswijk bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Rijswijk telefoonnummer

  14070 (Lokaal tarief)
 2. www.rijswijk.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Rijswijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Rijswijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Rijswijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Rijswijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Rijswijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Rijswijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )