BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Renkum
026-3348111026-3348111

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Renkum:

     026-3348111
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.renkum.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Renkum? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Renkum staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Renkum:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Voor al uw vragen op het gebied van welzijn, zorg, jeugd, werk en inkomen kunt u terecht bij het Sociaal Team. Wilt u contact opnemen met het Sociaal Team belt u dan naar het algemeen telefoonnummer van de gemeente. De medewerker van de gemeente verbindt u dan door.


Correspondentieadres:
Postbus 9100
6860 HA Oosterbeek

info@renkum.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Renkum?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Renkum zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Renkum op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Renkum en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Renkum

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.