Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Raalte? Geef hier een cijfer

Heeft u een vraag aan de Gemeente Raalte en wilt u telefonisch contact opnemen? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Bij het bellen wordt u direct doorverbinden met een medewerker. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.  Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren. 

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook ook online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Raalte bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Raalte telefoonnummer

 2. www.raalte.nl

Meer contactinformatie

Loket Burgerzaken: Het loket Burgerzaken is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 12:00 uur. Sociaal Loket: Het Sociaal Loket is elk werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 12:00 uur. Spoed en calamiteiten: Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantoortijden naar het algemene nummer van de gemeente: 0572-347 799. Zowel de welkomstboodschap als het keuzemenu zijn buiten openingstijden gewijzigd. Toets dan een 1 in het keuzemenu. U wordt dan doorgeschakeld naar een medewerker van de gemeente Raalte. Schrijven: Postbus 140, 8100 AC Raalte mailadres: info@raalte.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Alle contactmogelijkheden vindt u onderaan de homepage van de gemeente.

Bellen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Raalte klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Raalte klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Raalte zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Raalte op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Raalte klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Raalte
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )