Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Pijnacker-Nootdorp? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van het gemeentehuis. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden.

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Pijnacker-Nootdorp en u snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u het beste bellen.


Hulp bij het Telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

“Welkom bij 14 015 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Pijnacker-Nootdorp’. “U wordt doorverbonden.” ” Welkom bij de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan.”


Telefonische Openingstijden Gemeente Pijnacker-Nootdorp:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

 • maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Klantenservice Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon

Via het antwoordnummer 14 015 is de gemeente op werkdagen makkelijk bereikbaar. Het Klantcontactcentrum staat u snel te woord. U krijgt tijdens openingstijden geen keuzemenu. Buiten openingstijden krijgt u na welkomstboodschap met belangrijke informatie een kort keuzemenu.

Vanuit het buitenland is bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente Pijnacker-Nootdorp niet mogelijk. Bel dan +31 15 362 62 62

Crisis Jeugd: Buiten kantoortijd is het crisis team Jeugd bereikbaar via het telefoonnummer 070-379 51 60.

Postadres: Postbus 1, 2640 AA Pijnacker

Mailadres: info@pijnacker-nootdorp.nl. Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bovenstaande contactinformatie vindt u ook op de website van de gemeente


Bellen met een andere gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “gemeenten” indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Pijnacker-Nootdorp bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Pijnacker-Nootdorp telefoonnummer

 2. www.pijnacker-nootdorp.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Pijnacker-Nootdorp klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Pijnacker-Nootdorp klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Pijnacker-Nootdorp op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Pijnacker-Nootdorp klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )