Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Peel en Maas? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Peel en Maas?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. De klantenservice van de Gemeente Peel en Maas staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De telefonist kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Peel en Maas :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag van 08.30 tot 19.30 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Melden van dringende zaken buiten kantooruren:

Voor zeer dringende zaken buiten kunt u buiten kantooruren en in de weekeinden bellen naar het telefoonnummer 077-3279550. U hoort na een welkomstboodschap het onderstaand keuzemenu.

Toets 1 — Voor spoedeisende jeugdhulp
Toets 2 — Voor kindermishandeling/huiselijk geweld
Toets 3 — Voor andere dringende zaken zoals storing riool, geluidsoverlast en milieucalamiteiten, overige calamiteiten in de openbare ruimte


Correspondentieadres:
Postbus 7088
5980 AB Panningen

info@peelenmaas.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Peel en Maas bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Peel en Maas telefoonnummer

 2. www.peelenmaas.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Peel en Maas klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Peel en Maas klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Peel en Maas zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Peel en Maas op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Peel en Maas klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Peel en Maas
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )