Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Overbetuwe? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Overbetuwe?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.  Bij het bellen krijgt u een kort keuzemenu te horen.  De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Een handige hulp bij het bellen met het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Zo weet u van tevoren welke optie voor u van toepassing is en kunt u sneller worden doorverbonden met de juiste medewerker. Houdt u uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Ook regelt u veel zaken online.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Overbetuwe bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Overbetuwe telefoonnummer

 2. www.overbetuwe.nl

Het telefonisch keuzemenu van 14 0481

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap: "Welkom bij de gemeente Overbetuwe. Een moment geduld alstublieft. "

 • Toets 1

  Kies 1 als u een vraag heeft over Wmo, Jeugd, Werk, Bijstand of geldzorgen. U wordt dan doorverbonden met het Sociaal Team

 • Geen keuze

  Voor alle andere vragen blijft u aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Overbetuwe? Geef hier een cijfer

Contact buiten openingstijden

Voor zeer dringende zaken die betrekking op de Openbare Ruimte en die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten kunt u buiten kantooruren bellen met 0481-361505. Voor spoedeisende hup belt u 112

Meer contactinformatie

Schrijven: Postbus 11, 6660 AA Elst Mailadres: info@overbetuwe.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Bezoek via deze link de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Overbetuwe klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Overbetuwe klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Overbetuwe zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Overbetuwe op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Overbetuwe klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Overbetuwe
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )