Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Ouder-Amstel?

Geef hier een cijfer

Snel in contact met de gemeente Ouder-Amstel

Wilt u contact opnemen met de gemeente Ouder-Amstel? Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een product of dienst?  Dit regelt u het snelst telefonisch. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina het informatienummer van de gemeente. Het is aan te raden om uw burgerservicenummer bij de hand te houden. In een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Voor al uw (aan)vragen en opmerkingen, het doorgeven van een klacht is de gemeente op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Ouder-Amstel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Ouder-Amstel telefoonnummer

 2. www.ouder-amstel.nl

Zo werkt het Telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap:

"Welkom bij de gemeente Ouder-Amstel. Op onze website www.ouder-amster.nl kunt u veel zaken zelf regelen. Zoals het maken van een afspraak, het doorgeven van een verhuizing of een melding maken van een openbare ruimte. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Een moment geduld alstublieft u wordt zo spoedig mogelijk geholpen. "  Hierna wordt u doorverbonden met een medewerker. Hieronder staat het telefonisch keuzemenu dat voorheen werd toegepast.

 • Toets 1

  Heeft u vragen voor het Sociaal Domein over bijvoorbeeld Werk en Inkomen, het Zorgadviespunt  maatschappelijke voorzieningen, Wmo of Jeugd

 • Geen keuze

  Voor overige vragen blijft u aan de lijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Ouder-Amstel?

Geef hier een cijfer

Meer Contactinformatie

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook ook online.

Belt u buiten openingstijden naar de  gemeente dan hoort u een gewijzigde welkomstboodschap met het volgende keuzemenu: Heeft u spoedeisende, technische zaken voor bijvoorbeeld bestrating of de riolering van de gemeente, toets dan 1.

Schrijven stuurt u naar: Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel

Mailen: gemeente@ouder-amstel.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek via deze link de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Ouder-Amstel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Ouder-Amstel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Ouder-Amstel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Ouder-Amstel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Ouder-Amstel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Ouder-Amstel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )