Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Opsterland?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Opsterland?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente. Een medewerker van het gemeentehuis staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Houdt uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Opsterland:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 09:30 en 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed en calamiteiten buiten kantooruren:

Buiten openingstijden kunt u voor spoedmeldingen en calamiteiten bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente. U hoort na een welkomstboodschap het onderstaande keuzemenu.

Toets 1 — Belt u voor een melding of storing in de openbare ruimte en kan deze niet wachten tot de eerstwvolgende werkdag toets dan een 1. U wordt dan doorverbonden met de medewerker van de buitendienst.
Toets 2 — Belt u voor advies in een crisissituatie op het gebied van gezinsrelaties , kinderen en jongeren of de Wmo en kan deze niet wachten tot de eerstvolgende werkdag toets dan een 2. U wordt dan doorverbonden met het Gebiedsteam.


Correspondentieadres:
Postbus 10.000
9244 ZP Beetsterzwaag

gemeente@opsterland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Opsterland bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Opsterland telefoonnummer

 2. www.opsterland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Opsterland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Opsterland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Opsterland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Opsterland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Opsterland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Opsterland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )