BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Opsterland Telefoonnummer
0512-3862220512-386222

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Opsterland:

     0512-386222
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.opsterland.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Opsterland? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Opsterland staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Opsterland:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 09:30 en 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed en calamiteiten buiten kantooruren:

Buiten openingstijden kunt u voor spoedmeldingen en calamiteiten bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente. U hoort na een welkomstboodschap het onderstaande keuzemenu.

Toets 1 — Belt u voor een melding of storing in de openbare ruimte en kan deze niet wachten tot de eerstwvolgende werkdag toets dan een 1. U wordt dan doorverbonden met de medewerker van de buitendienst.
Toets 2 — Belt u voor advies in een crisissituatie op het gebied van gezinsrelaties , kinderen en jongeren of de Wmo en kan deze niet wachten tot de eerstvolgende werkdag toets dan een 2. U wordt dan doorverbonden met het Gebiedsteam.


Correspondentieadres:
Postbus 10.000
9244 ZP Beetsterzwaag

gemeente@opsterland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Opsterland Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Opsterland Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Opsterland Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Opsterland Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Opsterland Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.