BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Oostzaan Telefoonnummer
075-6512100075-6512100

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Oostzaan:

     075-6512100
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.oostzaan.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Oostzaan? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Oostzaan staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap:

“Goedendag, u bent verbonden met OVER-gemeenten. U wordt zo spoedig mogelijk doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker.”

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Oostzaan:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed:

Is er sprake van spoed dat wordt u buiten openingstijden via het algemene telefoonnummer van de gemeente doorverbonden naar de telefoondienst Interswitch.


Correspondentieadres:
Postbus 20
1530 AA Wormer

antwoord@oostzaan.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Oostzaan Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Oostzaan Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Oostzaan Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Oostzaan Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Oostzaan Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.