Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Oisterwijk?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Oisterwijk?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.
Een medewerker van het Klantcontactcentrum staat u telefonisch direct te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Als alle telefonisten in gesprek zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.

De meldtekst die u te horen krijgt bij het bellen:

“Welkom bij gemeente Oisterwijk. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Ga voor openingstijden, het maken van een afspraak en voor gemeente-informatie naar www.oisterwijk.nl. In verband met het Coronavirus hebben we maatregelen genomen. We verwijzen u hiervoor naar de website. Een ogenblik geduld. U krijgt een medewerker aan de telefoon.”

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 08.30 tot 19.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Spoedmelding buiten telefonische openingstijden:

Belt u buiten de openingstijden en is er sprake van een spoedgeval zoals een gat in de weg, stormschade, wateroverlast of vervuiling van de openbare weg dan wordt u na een intro doorverbonden met een medewerker.


Correspondentieadres:
Postbus 10101
5060 GA Oisterwijk

gemeente@oisterwijk.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Oisterwijk bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Oisterwijk telefoonnummer

 2. www.oisterwijk.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Oisterwijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Oisterwijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Oisterwijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Oisterwijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Oisterwijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Oisterwijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )