BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer
013-5291311013-5291311

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Oisterwijk:

     013-5291311
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.oisterwijk.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Oisterwijk? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Oisterwijk staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na onderstaand welkomstboodschap direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

“Welkom bij gemeente Oisterwijk. Dit gesprek  kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. U krijgt een medewerker aan de telefoon.”

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Oisterwijk:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 08.30 tot 19.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoedmelding buiten telefonische openingstijden:

Belt u buiten de openingstijden en is er sprake van een spoedgeval zoals een gat in de weg, stormschade, wateroverlast of vervuiling van de openbare weg dan wordt u na een intro doorverbonden met een medewerker.


Correspondentieadres:
Postbus 10101
5060 GA Oisterwijk

gemeente@oisterwijk.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Oisterwijk Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.