Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Oirschot?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Oirschot?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Woerden om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer. Daarnaast vindt u overige contactmogelijkheden. Het Klantcontactcentrum staat u direct  telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Als alle telefonisten in gesprek zijn, wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. Antwoorden op de meest gestelde vindt u op de webiste van de gemeente.


Telefonische Openingstijden Gemeente Oirschot:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 en op dinsdag van 09.00 to 19.00 en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. Wilt u een nieuw rijbewijs of reisdocument aanvragen? Of wilt u andere zaken regelen met de gemeente? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken via www.oirschot.nl/afspraak of telefonisch.

Overige belangrijke telefoonnummers:

Voor rioolstoring en andere calamiteiten buiten kantooruren kunt u bellen naar het klachtennummer van de gemeente : 06 53 86 75 90.


Correspondentieadres:
Postbus 11
5688 ZG Oirschot

info@oirschot.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Oirschot bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Oirschot telefoonnummer

  0499-583333 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.oirschot.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Oirschot klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Oirschot klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Oirschot zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Oirschot op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Oirschot klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Oirschot
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )