BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Maastricht
14 04314 043

Toon telefoonnummer

De Gemeente Maastricht is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Maastricht:

   14 043
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.gemeentemaastricht.nl
 • Rapportcijfer Telefoonnummer Gemeente Maastricht:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Telefoonnummer Gemeente Maastricht? Geef hier een cijfer

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Maastricht ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.

Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente Maastricht. Direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij 14043. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Maastricht‘.
Vervolg tekst: ‘U wordt doorverbonden.’

“Welkom bij de Gemeente Maastricht. U hoort nu een keuzemenu. For English press 1.(keuzemenu.info)

TOETS 2 — Belt u voor Wmo toets 2

TOETS 3 — Belt u voor Team Jeugd toets 3

Belt u voor overige zaken, blijft u dan aan de lijn.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Maastricht:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op het telefoonnummer +31 43 350 40 40


E-mailadres: post@maastricht.nl


Postadres:
Gemeente Maastricht
Postbus 1992
6201 BZ MAASTRICHT


Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Maastricht.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Telefoonnummer Gemeente Maastricht

Geachte medwerkers afdeling vergunningen;hirbij de vraag hoe het mogelijk is dat men A]voor een vergunning in Maastricht,in vergelijk met andere stede

Beoordeeld op:17 05, 2017 door: g.siebert

Geachte medwerkers afdeling vergunningen;hirbij de vraag hoe het mogelijk is dat men A]voor een vergunning in Maastricht,in vergelijk met andere steden minstens het op z,n minst 30 dubbelle betaald voor het functioneren als zodanig B]dat er compleet autonome plaatsen [zie winkel centra]waar men zelfs op kerstmis [voordagen]wordt verwijderd,met of zonder vergunning;bijv caberg -pottenberg etc.Na in andere steden zeer warm behandeld te zijn en hier met de dreiging ;we halen er politie bij,is het schijnbaar alleen voor Andre Rieu weggelegd als muzikant in het openbaar te ''functioneren'';alvast bedankt voor Uw evt reactie

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 1 1 Geachte medwerkers afdeling vergunningen;hirbij de vraag hoe het mogelijk is dat men A]voor een vergunning in Maastricht,in vergelijk met andere steden minstens het op z,n minst 30

Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Maastricht?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Maastricht zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Maastricht op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Maastricht en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Maastricht

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.