Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Maashorst? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Maashorst?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Maashorst en wilt u hiervoor telefonisch contact opnemen? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het juiste telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Maashorst. Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Maashorst bellen?

 1. Voor het maken van een afspraak
 2. Voor het aanvragen van een paspoort
 3. Voor het aanvragen van een vergunning
 4. Voor doorgeven van een melding openbare ruimte (MOR)
 5. Voor vragen over gemeentelijke belastingen
 6. Voor het inschrijven bij de gemeente
 7. Voor vragen over afval en de afvalkalander
 8. Voor hulp bij het aanvragen van bijzondere bijstand
 9. Voor vragen over WOZ

Contactdetails

 1. Gemeente Maashorst telefoonnummer

 2. www.gemeentemaashorst.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met de gemeente krijgt u een kort keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

" Goedendag. U belt met de gemeente Maashorts. "

 • Toets 1

  Voor vragen over Inkomensondersteuning, het vinden van een baan, schulddienstverlening, inburgering, opvoeding, jeugd of Wmo kies 1

 • Toets 2

  Voor overige vragen kies 2

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Maashorst? Geef hier een cijfer

Hoe kunt u de gemeente Maashorst bereiken?

De gemeente Maashorst is op verschillende manieren bereikbaar. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zelf eenvoudig kiezen op welke manier u contact wilt opnemen.

 • Telefonisch: Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw (aan-)vragen en opmerkingen.
 • Storingsnummer buiten openingstijden: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u bellen met storingsdienst van de gemeente via telefoonnummer 06-13981287
 • Correspondentieadres: Postbus 83, 5400 AB Uden
 • E-mailadres: info@gemeentemaashorst.nl
 • Bezoekadres: Adres: Markt 145, 5401 EJ Uden
 • Adres Milieustraat: Maaskade 28, 5347 KD Oss
 • Adres Gemeentewerf: Hockeyweg 3, 5405 NC Uden
 • Voor het maken van een afspraak kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op de website van de gemeente.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente Maashorst

Wat kan het Klantcontactcentrum van de gemeente Maashorst voor u betekenen?

Als centrale plek voor klantcontact biedt het centrum ondersteuning aan inwoners die vragen hebben over de gemeente, haar diensten en producten. Inwoners kunnen hier terecht met uiteenlopende vragen, zoals vragen over vergunningen, belastingen, afvalinzameling en gemeentelijke projecten. Daarnaast kan het klantcontactcentrum ook informatie verstrekken over lokale evenementen, gemeentelijke plannen en andere zaken die van belang zijn voor inwoners.

Het klantcontactcentrum van de gemeente Maashorst is daarnaast ook de plek waar inwoners klachten, suggesties en complimenten kunnen doorgeven. Het centrum zorgt ervoor dat deze meldingen worden geregistreerd en afgehandeld. Dit draagt bij aan een betere dienstverlening en een prettigere leefomgeving voor alle inwoners.

Heeft u een vraag aan de gemeente en wilt u hiervoor contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaan het beste de gemeente bellen. Het telefoonnummer met de opties van het belmenu staan hierboven vermeld.

Makkelijk in contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Maashorst klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Maashorst klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Maashorst zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Maashorst op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Maashorst klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Maashorst
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )