Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lelystad? Geef hier een cijfer

Bellen met de Gemeente Lelystad

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Lelystad en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel.  U vindt hier ook overige contactmogelijkheden. Als u belt krijgt met het Klantcontactcentrum krijgt u een kort keuzemenu te horen. De opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan in dat geval sneller helpen. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit vanwege trainingsdoeleinden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Lelystad bellen?

 1. Voor het maken van een afspraak op het stadhuis
 2. Voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs
 3. Voor vragen over vacatures
 4. Voor het doorgeven van een verhuizing
 5. Voor het aanvragen van een vergunning
 6. Voor doorgeven van een melding of klacht
 7. Voor vragen over gemeentelijke belastingen
 8. Voor het inschrijven bij de gemeente Lelystad

Contactdetails

 1. Gemeente Lelystad telefoonnummer

 2. www.lelystad.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij de Gemeente Lelystad. De gemeente is telefonisch bereikbaar tussen 8.30 tot 17.00 uur. Weet u dat u via Digitale formulier op onze website www.lelystad.nl/coronavirus contact met ons kan opnemen? Dan komt uw vraag direct bij het juiste team terecht. Wilt u toch liever een medewerker spreken? Maak dan een keuze uit het volgende menu. "

 • Toets 1

  Voor werk, inkomen en zorg,  uitkeringen, Wmo en leerplicht

 • Geen keuze

  Voor alle overige vragen, blijft u aan de lijn. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lelystad? Geef hier een cijfer

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u contact opnemen met de gemeente Lelystad? Bijvoorbeeld om iets te regelen, iets aan te vragen, een melding doen of heeft u een vraag over vacatures? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis.  Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Op de website regelt u bovendien veel zaken eenvoudig zelf.

Bellen: Op werkdagen is het de gemeente Lelystad op een speciaal nummer bereikbaar. Het bestaat uit het cijfer 14 plus het netnummer van de gemeente; 14 0320. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Probeer dan: 0320-279320

Buitenland: Vanuit het buitenland is het telefonisch informatiecentrum van Lelystad te bereiken op het telefoonnummer +31 320 279320

Per e-mail via : gemeente@lelystad.nl

Postadres: Postbus 91, 8200 AB Lelystad

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de webiste van de gemeente Lelystad

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lelystad klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Lelystad klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Lelystad zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Lelystad op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Lelystad klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Lelystad
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )