Bellen met de Gemeente Lelystad

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Lelystad en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer.  U vindt hier ook overige contactmogelijkheden. Om het bellen met de gemeente makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan in dat geval sneller helpen. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Wij helpen u graag met het keuzemenu

“Welkom bij de Gemeente Lelystad.”

TOETS 1 — Voor werk, inkomen en zorg,  uitkeringen, Wmo en leerplicht

Voor alle overige vragen, blijft u aan de lijn. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12:00 uur
 • maandag tot en met vrijdag van 13.00-tot 17.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u contact opnemen met de gemeente Lelystad? Bijvoorbeeld om iets te regelen, iets aan te vragen, een melding doen of heeft u een vraag over vacatures? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis.  Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Op de website regelt u bovendien veel zaken eenvoudig zelf.

Bellen: Op werkdagen is het de gemeente Lelystad op een speciaal nummer bereikbaar. Het bestaat uit het cijfer 14 plus het netnummer van de gemeente; 14 0320 Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Probeer dan: 0320-279320

Buitenland: Vanuit het buitenland is het telefonisch informatiecentrum van Lelystad te bereiken op het telefoonnummer +31 320 279320

Per e-mail via : gemeente@lelystad.nl

Postadres: Postbus 91, 8200 AB Lelystad

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de webiste van de gemeente Lelystad


Waarom bellen met de Gemeente Lelystad

 • Voor het maken van een afspraak op het stadhuis
 • Voor het aanvragen van een paspoort of rijbewijs
 • Voor vragen over vacatures
 • Voor het doorgeven van een verhuizing
 • Voor het aanvragen van een vergunning
 • Voor doorgeven van een melding of klacht
 • Voor vragen over gemeentelijke belastingen
 • Voor het inschrijven bij de gemeente Lelystad

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


icon-globe
icon-tel

Gemeente Lelystad telefoonnummer

140320uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Lelystad klantenservice? Laat hier een review achter

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Lelystad klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Lelystad zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Lelystad op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Lelystad klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Lelystad
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )