Contact opnemen met de Gemeente Leidschendam-Voorburg

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Leidschendam-Voorburg? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Hulp bij het bellen

U hoort de onderstaande ingesproken test:

“Welkom bij 14070: TOETS 2 voor Leidschendam-Voorburg ( Toets 1 voor Den Haag , Toets 3 voor Wassenaar, Toets 4 voor Rijswijk). “U wordt  doorverbonden.”

” Welkom bij de Gemeente Leidschendam-Voorburg. Een ogenblik geduld alstublieft, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen.” ( keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00
  • vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u contact opnemen met de gemeente Leidschendam-Voorburg? Bijvoorbeeld om iets te regelen, iets aan te vragen, een melding doen of heeft u een vraag over vacatures? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. De gemeente Leidschendam-Voorburg wilt u graag snel kunnen helpen. Zij vragen u daarom een afspraak te maken. Een afspraak maken kan telefonisch of via de website www.lv.nl.

Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit telefoonnummer (14 070) te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Probeer dan : (070) 300 9000.

Buitenland: Vanuit het buitenland is de gemeente te bereiken op telefoonnummer +31 70300 9000.

Postadres: Postbus 10005. 2260 BA Leidschendam

Bezoekadres: Servicecentrum Leidschendam, Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan deze pagina op de website van de gemeente


Snel contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven


icon-globe
icon-tel

Gemeente Leidschendam-Voorburg telefoonnummer

14070uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Leidschendam-Voorburg klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 4 reviews
door: Arthur RichardKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

De gemeente Voorburg gaat er van uit dat ook zeventigjarige goed ingevoerd zijn in de informatica, ook alles begrijpen wat onduidelijk gepresenteerd was: zoals 'verzoek' dat betekent formulier, dat het duidelijk leesbaar is, ook als het licht blauwe letters zijn op een witte achtergrond. Zwart op wit is er niet meer bij.

door: DVCKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

heb je eindelijk een medewerker die je doorverbind, wordt er gezegd tot onze spijt kunnen we u op dit moment

niet te woord staan probeer het later nog eens, en dat midden op de dag.

door: van LeeuwenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

via een keuze menu bij een medewerker terechtkomen. duurt veel te lang. De gemeente zou er voor de burgers moeten zijn en niet dat de burgers erg lang moeten wachten totdat iemand van de gemeente tijd heeft voor een burger!

door: Jh van den bergKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Ik ben 24 juli uitgeschreven in leidschendam er word door de gemeente geld afgeschreven van myn giro hoe kan dat

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Leidschendam-Voorburg klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Leidschendam-Voorburg zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Leidschendam-Voorburg op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Leidschendam-Voorburg klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Leidschendam-Voorburg
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )