Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Landsmeer

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Landsmeer en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Wilt u op een andere manier contact opnemen met de gemeente? Ook dan helpen wij u graag. U vindt hier alle contactmogelijkheden.


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Landsmeer staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U krijgt meteen een medewerker aan de lijn en hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling.  Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden.


Telefonische Openingstijden

Het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

  • maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur
  • woensdag van 8.30 tot 16.00
  • vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen is de gemeente telefonisch bereikbaar voor al uw (aan)vragen, het doorgeven van een melding en klachten en het maken van een afspraak.  Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op de website van de gemeente.

E-mailadres: gemeente@landsmeer.nl

Correspondentieadres: Postbus 1, 1120 AA Landsmeer

Via deze link bezoekt u de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


icon-tel

Gemeente Landsmeer telefoonnummer

020-4877111Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Landsmeer klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Landsmeer klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Landsmeer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Landsmeer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Landsmeer klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Landsmeer
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )