Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpen aan den IJssel? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Krimpen aan den IJssel?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Krimpen aan den IJsel en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer. Doorgaans regelt u uw burgerzaken telefonisch het snelst. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van het Klantcontactcentrum.  Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er naar uw  burgerservicenummer wordt gevraagd. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te houden. Voor al uw (aan)vragen en opmerkingen, het doorgeven van een klacht, het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte is de gemeente op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Krimpen aan den IJssel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Krimpen aan den IJssel telefoonnummer

 2. www.krimpenaandenijssel.nl

Zo werkt het bellen met de gemeente

"Welkom bij 140180. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Krimpen aan den IJssel'.
Vervolg tekst: "U wordt doorverbonden." " Welkom bij de gemeente Krimpen aan den IJssel. Doet u na het gesprek mee aan ons Klanttevredenheidsonderzoek? Dit duurt maximaal 1 minuut? Doet u mee? Toets 1 voor JA, Toets 2 voor Nee."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpen aan den IJssel? Geef hier een cijfer

Meer contactgegevens

Correspondentieadres: Postbus 200, 2920 AE, Krimpen aan den IJssel

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Verblijft u momenteel in het buitenland? Belt u dan 0031 (0)180 540 655.

Bezoek deze pagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.

Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. En klik op de homepage op "Direct Regelen".

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactgegevens zoals telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Krimpen aan den IJssel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Krimpen aan den IJssel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Krimpen aan den IJssel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Krimpen aan den IJssel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )