Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hoeksche Waard?

Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Hoeksche Waard?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente  Hoeksche Waard en bent u op zoek naar het telefoonnummer?  Hieronder vindt u het telefoonnummer en daarnaast de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Hoeksche Waard bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hoeksche Waard telefoonnummer

  14 0186 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.gemeentehw.nl

Meer informagtie over de contactmogelijkheden

Heeft u een vraag of een verzoek aan de gemeente? U kunt het gemeentehuis hiervoor op werkdagen telefonisch bereiken. Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Strijen samen met de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland onderdeel van de gemeente Hoeksche Waard.  Het telefoonnummer bestaat uit slechts uit zes cijfers (14 + het netnummer van de gemeente. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer 6 cijferige nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets, bel dan 088-6473647.

Veel antwoorden vindt u ook op de website van de gemeente op www.gemeentehw.nl. Zo kunt u ook online een afspraak inplannen en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Correspondentieadres: Postbus 2003 3260 EA Oud-Beijerland

Vragen kunt u mailen naar info@gemeentehw.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.

Overige informatie vindt u op de contactpagina op de website van de gemeente

Contact buiten reguliere openingstijden bij storingen

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten de reguliere openingstijden bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente. Blijf na de welkomstboodschap aan de lijn, dan wordt u doorverbonden naar een callcenter. De medewerker van het callcenter helpt u dan verder.

Contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hoeksche Waard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hoeksche Waard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hoeksche Waard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hoeksche Waard op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hoeksche Waard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hoeksche Waard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )