Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Heemstede?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Heemstede

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Heemskerk? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden, zoals het telefoonnummer van het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Hulp bij het bellen

U hoort de volgende ingesproken meldtekst:

“Welkom bij 14023. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Heemstede’. “U wordt nu doorverbonden.”
” Goedendag, u bent verbonden met de Gemeente Heemstede. Voor actuele informatie en ons gewijzigde openingstijden kunt u ook kijken op de gemeentelijke website www.heemstede.nl. Blijft u aan de lijn. U wordt automatisch doorverbonden. ”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 8.30 – 16.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor al uw vragen en of opmerkingen, het maken van een afspraak, het doen van een melding openbare ruimte en het aanvragen van producten en diensten kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen. De gemeente werkt alleen op afspraak. Een afspraak inplannen kan ook online via www.heemstede.nl.

Het reguliere telefoonnummer bestaat uit 6-cijfers. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets, bel dan : (023) 548 58 68.

Spoednummer buiten openingstijden: : Voor zeer dringende zaken, die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten openingstijden eveneens met het algemene nummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer. Volg de instructies uit het keuzemenu.

Buitenland: Verblijft u momenteel in het buitenland, belt u dan 0031 23 548 58 68

Vragen kunt u ook mailen naar: gemeente@heemstede.nl

Postadres: Postbus 352, 2100 AJ Heemstede

Bezoekadres, Raadhuisplein 1, 2101 HA Heemstede

Niet gevonden wat u het zocht? Kijkt u dan op de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Heemstede bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Heemstede telefoonnummer

  14023 (Lokaal tarief)
 2. www.heemstede.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Heemstede klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Heemstede klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Heemstede zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Heemstede op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Heemstede klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Heemstede
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )