Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hattem?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Hattem

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Heemskerk? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Ingesproken meldtekst:

Welkomstboodschap: “Welkom bij de Gemeente Hattem. Dit gesprek kan worden opgenomen om onze dienstverlening te verbeteren. . U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan. Wist u dat u op veel gestelde vragen en voor het maken van een afspraak ook op onze website www.hattem.nl terecht kunt? Wist u dat u steeds meer direct online kunt regelen? Zo hoeft u voor bepaalde aanvragen of aangiftes niet meer langs te komen om het Stadhuis. Kijk op www.hattem.nl/formulieren voor een overzicht van alle online formulieren. U kunt uw vraag ook per mail stellen aan gemeente@hattem.nl. ”


Telefonische bereikbaarheid

 • maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor al uw vragen en of opmerkingen, het maken van een afspraak, het doorgeven van een klacht, of bijvoorbeeld voor het doen van een melding openbare ruimte kunt u de gemeente op werkdagen telefonisch bereiken.  Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Correspondentieadres: Postbus 93, 8050 AB Hattem

e-mailadres: gemeente@hattem.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Via Whatsapp kunt u de gemeente vragen stellen en u kunt een melding openbare ruimte doen.  (038) 443 16 16.

Spoed: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, zoals een boom op de weg, een riool verstopt of een gat in de weg, bel dan het calamiteitennummer :06 53 33 93 24.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de webiste van de gemeente Hattem.


Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Hattem bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hattem telefoonnummer

  038-4431616 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.hattem.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hattem klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hattem klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hattem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hattem op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hattem klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hattem
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )