BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Hattem
038-4431616038-4431616

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Hattem:

     038-4431616
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.hattem.nl

Wilt u direct contact met de gemeente Hattem? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente Hattem staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap: “Welkom bij de Gemeente Hattem. Dit gesprek kan worden opgenomen. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan. Wist u dat u op veel gestelde vragen en voor het maken van een afspraak ook op onze website www.hattem.nl terecht kunt? Wist u dat u steeds meer direct online kunt regelen? Zo hoeft u voor bepaalde aanvragen of aangiftes niet meer langs te komen om het Stadhuis. Kijk op www.hattem.nl/formulieren voor een overzicht van alle online formulieren. U kunt uw vraag ook per mail stellen aan gemeente@hattem.nl. ”

Indien er wachtende voor u zijn wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Hattem:

Het gemeentehuis van van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Wilt u snel een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.

Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 93
8050 AB Hattem

gemeente@hattem.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Hattem?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Hattem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Hattem op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Hattem en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Hattem

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.