Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Halderberge?

Geef hier een cijfer

Snel contact opnemen met de Gemeente Halderberge

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Halderberge? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.

Hulp bij het bellen

Ingesproken tekst: “Welkom bij 14 0165. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Halderberge’. Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” ( keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

Bellen buiten de reguliere openingstijden

Belt u buiten openingstijden naar het gemeentehuis dan hoort u een antwoordapparaat met de openingstijden en vervolgens de volgende belangrijke informatie:
” Voor spoedgevallen blijft u nog even aan de lijn, u kunt zo dadelijk gebruik maken van ons keuzemenu”;
Toets 1 — Indien u belt voor zeer dringende zaken op gebied van maatschappelijke zorg en jeugd kiest u nu 1
Toets 2 — Indien u belt voor zeer dringende zaken op het gebied van openbare ruimte en leefomgeving dan kies u nu een 2.
Einde bericht.


Meer info over de contactmogelijkheden

Voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte kunt u op werkdagen bellen. Veel zaken regelt u ook zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Schrijven: Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch

Bezoekadres: Parklaan 15, 4731 GJ Oudenbosch

gemeente@halderberge.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente


Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Halderberge bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Halderberge telefoonnummer

 2. www.halderberge.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Halderberge klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Halderberge klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Halderberge zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Halderberge op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Halderberge klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Halderberge
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )