Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haarlem?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Haarlem

Heeft u een vraag aan de gemeente Haarlem en wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Ook het maken van een afspraak is telefonisch snel geregeld. Het klantcontactcentrum van het gemeentehuis staat u snel te woord. Om het bellen met de gemeente makkelijker te maken, hebben wij het keuzemenu die u te horen krijgt helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30- 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30- 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30- 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30- 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30- 16.30 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Gemeente Haarlem bellen

 1. Voor het maken van een afspraak
 2. Voor het aanvragen van een paspoort
 3. Voor het aanvragen van een rijbewijs
 4. Voor het doorgeven van een verhuizing
 5. Voor het aanvragen van een vergunning
 6. Voor doorgeven van een melding of klacht
 7. Voor vragen over gemeentelijke belastingen
 8. Voor het inschrijven bij de gemeente Haarlem

Contactdetails

 1. Gemeente Haarlem telefoonnummer

  14023 (Lokaal tarief)
 2. www.haarlem.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij 14023. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : 'Haarlem'.Vervolg tekst: U wordt doorverbonden."

"Welkom bij de Gemeente Haarlem en Zandvoort. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

 • Toets 2

  Voor het maken van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak kiest u 2

 • Toets 3

  Voor handhaving kiest u 3

 • Toets 4

  Voor informatie over werk, het aanvragen van een uitkering of over schulden kiest u 4

  • 1

   Voor vragen over uw uitkering of bijzondere bijstand, contact met uw klantmanager of voor vragen over een aanmaning of voor een betalingsregeling met uw contactpersoon bij debiteur-beheer kiest u 1

  • 2

   Voor vragen over schulden of contact met uw consulent schulddienstverlening kiest u 2

 • Toets 9

  Voor alle overige vragen kiest u 9

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haarlem?

Geef hier een cijfer

Meer contactinformatie

Wilt u een melding openbare ruimte doen dan kunt u ook gebruik maken van de BuitenBeter-app of u kunt de melding doorgeven via de website van de gemeente www.haarlem.nl of www.zandvoort.nl. Via de website van de gemeente kunt u ook een afspraak maken.

Bellen: Op werkdagen is het gemeentehuis Haarlem op een speciaal nummer bereikbaar. Het bestaat uit het cijfer 14 plus het netnummer van de gemeente; 14 023. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Probeer dan :  023-5115115.

Vanuit het buitenland is de gemeente te bereiken via telefoonnummer: 00 31 23 511 5115.

E-mailadres: antwoord@haarlem.nl

Postadres: Postbus 511, 2003 PB HAARLEM

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haarlem klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Dirk-Jan

 by Gemma Terpstra

De gemeente Haarlem is ónverantwoord bezig met goede voorlichting over de vogels de Meeuwen.

Bestrijden van meeuwen door eieren aan te tasten is verre van beschaafd en monsterlijk. De mensheid, waaronder burgers en invloed gemeente is een groot schandaal gezien zijn eigen voetstap op de planeet. De overlast en mens aantallen zijn zo, dat vogels als meeuwen geen kans meer krijgen om zich voort te planten en te overleven.

Meeuwen horen bij de kust en het water en het ecosysteem en laten zich op bepaalde plekken gewoon horen. Waarom mogen ze dat niet en waarom altijd de haat tegen deze vogels?! De gemeente versterkt dit alleen maar door jaarlijkse mediaberichten, in plaats van een goede voorlichting over deze vogels. Het gaat al zo slecht (bron Sovon) met de populatie Zilver en Kokmeeuw. De intolerantie en hetze van de burgers/gemeente is beschamend! Overal worden dieren op de planeet aarde uitgeroeid door de mens. Zo ook in eigen omgeving, waaronder de meeuw.

 by Rob Groenhart

Ik wil de gemeente Haarlem een groot compliment geven over het opknappen en beheersbaar houden van de openbare ruimte. Ik ben sinds tien jaar vanuit Amsterdam Haarlemmer geworden, en hier ook als onderwijzer gaan werken. De Spaarne-oevers, de binnenstad en aanpak van palenpest heb ik vanaf dichtbij meegemaakt. Ook het opknappen van de bruggen, Met alle overlast en het omfietsen. Een fijn nieuwjaar en grote complimenten!

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Haarlem klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Haarlem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Haarlem op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Haarlem klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Haarlem
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )