BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer
053-5734567053-5734567

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Haaksbergen:

     053-5734567
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t
  • Website: www.haaksbergen.nl

Wilt u direct contact met de gemeente Haaksbergen? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente Haaksbergen.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente Haaksbergen staat u tijdens openingstijden direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Haaksbergen

Het gemeentehuis  van maandag tot en met donderdag 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u snel een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Contact buiten openingstijden:

Belt u buiten openingstijden dan hoort u een antwoordapparaat met de openingstijden en vervolgens de volgende belangrijke informatie.

Uitsluitend voor storingen betreffende het drukriool kunt u tot 22.00 uur ‘s avonds een 1 toetsen, waarna u wordt doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Na 22.00 uur ‘s avonds kunt u een 1 toetsen en uw melding direct inspreken. Voor andere ernstige calamiteiten in de openbare ruimte kunt u een 2 toetsen en uw melding direct inspreken. Voor het melden van een begraving op begraafplaats Waarveld kunt u bellen met telefoonnummer 06-20634836. Voor vragen rondom geweld in huiselijke kring kunt u bellen met Veilig Thuis Twente op telefoonnummer 0800-2000. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.


Correspondentieadres:
Postbus 102
7480 AC Haaksbergen

gemeente@haaksbergen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Haaksbergen Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.