Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haaksbergen?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van de Gemeente Haaksbergen

Wilt u contact opnemen met de Gemeente  Haaksbergen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden.  Wanneer u belt met het gemeentehuis staat een medewerker u direct te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag 08.30 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur

Alles over het Klantcontactcentrum

Het klantcontactcentrum van de gemeente Haaksbergen is op werkdagen telefonisch bereikbaar. Zo kunt u een product of dienst aanvragen, een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen.  Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website www.haaksbergen.nl

Correspondentieadres: Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen

Adres Gemeentehuis: Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen

gemeente@haaksbergen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Voor mee informatie bezoek de contactpagina op de website van de gemeente


Contact bij Calamiteiten buiten openingstijden

Belt u buiten openingstijden naar het reguliere nummer dan hoort u een antwoordapparaat met de openingstijden en vervolgens de volgende belangrijke informatie.

Uitsluitend voor storingen betreffende het drukriool kunt u tot 22.00 uur ’s avonds een 1 toetsen, waarna u wordt doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Na 22.00 uur ’s avonds kunt u een 1 toetsen en uw melding direct inspreken. Voor andere ernstige calamiteiten in de openbare ruimte kunt u een 2 toetsen en uw melding direct inspreken. Voor het melden van een begraving op begraafplaats Waarveld kunt u bellen met telefoonnummer 06-20634836. Voor vragen rondom geweld in huiselijke kring kunt u bellen met Veilig Thuis Twente op telefoonnummer 0800-2000. Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.


Waarom bellen met de Gemeente Haaksbergen

 • Voor het aanvragen van een vergunning
 • Voor het maken van een afspraak
 • Voor het doorgeven van een verhuizing
 • Voor het inschrijven bij de gemeente
 • Voor vragen over grofvuil

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Haaksbergen bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Haaksbergen telefoonnummer

  053-5734567 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.haaksbergen.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haaksbergen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Haaksbergen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Haaksbergen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Haaksbergen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Haaksbergen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Haaksbergen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )