Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Groningen?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Groningen

Wilt u contact opnemen met de gemeente Groningen? Bijvoorbeeld om iets te regelen of aan te vragen? Dit kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Op deze pagina vindt u snel alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Heeft u een vraag aan de gemeente? Het Klantcontactcentrum  van de Gemeente Groningen is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Extra info: Vanaf 1 januari 2019 vormen Groningen, Haren en Ten Boer samen de nieuwe gemeente Groningen.


Gemeente Groningen Bellen

Bij het bellen dient u eerst de naam van de gemeente in te spreken. Vervolgens krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Hij of zij verbindt u dan meteen door met de juiste afdeling.

"Welkom bij 14050. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : 'Groningen." "U wordt doorverbonden".

"Welkom bij de Gemeente Groningen. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Wij staan u zo snel mogelijk te woord. " (Wilt u ons laten weten wat u van het gesprek met de medewerker vond? Blijft u dan na het gesprek aan de lijn.)

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Groningen?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Groningen bellen

 1. Voor vragen over mijnloket
 2. Voor het aanvragen van producten en diensten
 3. Voor het doorgeven van een verhuizing
 4. Voor vragen over vacatures
 5. Voor vragen over inloggen
 6. Voor vragen over afval
 7. Voor vragen over werk, uitkering en schulden

Contactdetails

 1. Gemeente Groningen telefoonnummer

  14050 (Lokaal tarief)
 2. gemeente.groningen.nl

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen kunt u via 14 050 bellen met de gemeente Groningen. U hoeft alleen deze 6 cijfers in te toetsen. Het is namelijk een 14+ nummer, hiervoor is het intoetsen van het netnummer niet nodig. Buitenland: Vanuit het buitenland is het gemeentehuis via 14 050 niet bereikbaar. Bel dan +31 50 367 70 00 Per e-mail via: info@groningen.nl Postadres: Postbus 20001, 9700 PB GRONINGEN Whatsapp:  06 12 82 39 73.  Stuurt u via WhatsApp geen privacygevoelige informatie zoals zoals een Burgerservicenummer (BSN) of bankrekeningnummer. Indien de gemeente dergelijke informatie nodig heeft, dat zal u gevraagd worden dit op op een andere manier door te geven. Bezoek de contactpagina op de website van Groningen

Overige telefoonnummers

 • Direct gevaar of overlast: Bel de politie 0900 8844.
 • Storing ondergrondse container: Bel 050 367 1000 en spreek iets in.
 • Milieuklachten/geluidsoverlast bedrijven: Bel 050 367 1000 en spreek iets in.

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Groningen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Groningen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Groningen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Groningen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Groningen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Groningen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )