Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gorinchem? Geef hier een cijfer

Direct Contact met de Gemeente Gorinchem

Heeft u een vraag aan de gemeente Gorinchem? Voor direct contact kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer nergens vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Ook vindt u hier de overige contactmogelijkheden met het gemeentehuis.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Gorinchem bellen?

 1. Voor vragen over parkeren
 2. Voor het maken van een afspraak
 3. Voor het aanvragen van producten en diensten
 4. Voor het doorgeven van een verhuizing
 5. Voor vragen over vacatures
 6. Voor vragen over de Milieustraat
 7. Voor vragen over afval
 8. Voor vragen over werk, uitkering en schulden

Contactdetails

 1. Gemeente Gorinchem telefoonnummer

 2. www.gorinchem.nl

Hulp bij het bellen

Wanneer u belt dient eerst de naam van de gemeente in te spreken. Vervolgens krijgt u een medewerker aan de lijn. Hij of zij verbindt u dan direct door naar de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. Hieronder de ingesproken meldtekst:

"Welkom bij 14 0183. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in : 'Gorinchem'. Vervolg tekst: 'U wordt doorverbonden.'

"Welkom bij de gemeente Gorinchem. Wij staat graag zo spoedig mogelijk te woord . Wist u dat u diverse zaken ook online kunt regelen via www.gorinchem.nl. Een moment alstublieft."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gorinchem? Geef hier een cijfer

Meer uitleg over de contactmogelijkheden

Op werkdagen kunt u via 14 0183 bellen met de gemeente. U hoeft alleen deze 6 cijfers in te toetsen. Het is namelijk een 14+ nummer, hiervoor is het intoetsen van het netnummer niet nodig.

Lukt bellen niet: Soms is het via uw provider niet mogelijk met het dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Bel dan : (0183) 659595

Vragen kunt u ook mailen naar: gemeente@gorinchem.nl

Buitenland: Bel vanuit het buitenland naar : +31 183 65 95 95.

Postadres: Postbus 108, 4200 AC GORINCHEM

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gorinchem klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Gorinchem klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Gorinchem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Gorinchem op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Gorinchem klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Gorinchem
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )