Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Goes?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Goes?

Wilt u contact opnemen met de gemeente Goes? Op deze pagina vindt u alle contactgegevens waaronder het telefoonnummer van het Klantcontactendrum. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste het gemeentehuis bellen. Bij het bellen dient u eerst de naam van de gemeente in te spreken. Vervolgens krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Hij of zij verbindt u dan meteen door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Hulp bij het bellen

Ingesproken tekst: “Welkom bij 14 0113. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Goes’ “U spreekt met het Klantcontactcentrum van de gemeente Goes. Belt u voor het maken van een afspraak reisdocument of rijbewijs? Maak dan een afspraak via www.goes.nl. Wilt u een melding openbare ruimte doorgeven? Dit kan ook onlinevia ww.fixi.nl. Heeft u een andere vraag? Blijft u dan aan de lijn ”

Indien er wachtende voor u zijn wordt u op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.


Telefonische bereikbaarheid

 • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur,
 • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor al uw vragen en of opmerkingen, het maken van een afspraak, het doen van een melding openbare ruimte en het aanvragen van producten en diensten kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen.

De gemeente werkt alleen op afspraak. Een afspraak inplannen kan ook online als u dit makkelijker vindt.

Spoed: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het storingsnummer 06 532 981 41

Buitenland: Vanuit het buitenland is het bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 113 249 600 om contact op te nemen met het gemeentehuis.

Adres Stadskantoor: M.A. De Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes

Postadres: Postbus 2118, 4460 MC Goes

E-mail: stadskantoor@goes.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Goes bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Goes telefoonnummer

  14 0113 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.goes.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Goes klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by anja

Op verschillende manier gedaan en word ik doorgeschakeld naar overheid krijg ik te horen ik verkeerde nummer zou hebben ingetoest?!14 0113 wat op uw site staat en ook op mijn telefoon........... maar ik kan uw vraag niet beantwoorden krijg ik te horen.

Terwijl ik alleen een vraag heb of ik met mijn gehandicaptenparkeerkaart ook nog meer moet doen of erbij leggen en of betalen al deze vragen kan ik ook ergens terug vinden op uw site als gemeente en men wijst dan ook nog als je belt naar internet wat ik heb gedaan.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Goes klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Goes zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Goes op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Goes klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Goes
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )