Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gilze en Rijen?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Gilze en Rijen

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Gilze en Rijen? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer en overige contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u dan sneller helpen.


“Welkom bij 14 0161. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Gilze en Rijen’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”(copyright keuzemenu.info)

“U spreekt met het Klant Contact Centrum van de gemeente Gilze en Rijen. Wist Wist u dat u voor het doen van een melding, het maken van een afspraak ook terecht kunt op onze website? Kijk op www.gilzerijen.nl.”


Telefonische openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00
 • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

Meer info

Heeft u een vraag of een verzoek aan de gemeente? Veel antwoorden vindt u op de website www.gilzerijen.nl. Ook kunt u via de website een aantal zaken zelf regelen.

De gemeente Gilze en Rijen is op werkdagen via een 6-cijferig telefoonnummer te bereiken: 14-0161. De gemeente Gilze en Rijen, Hulten en Molenschot hebben hetzelfde netnummer. Dit betekent dat iemand die belt met 14 0161 een keuze moet maken voor de gemeente, die hij wil bereiken. Dit gaat via spraakherkenning: een computerstem vraagt de beller de naam in te spreken van de gemeente die hij of zij wil bereiken.

Buitenland. Vanuit het buitenland is het bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer 00 31 161 290 200

Spoed: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het storingsnummer 06- 53327933.

Postadres: Postbus 73, 5120 AB Rijen

E-mail: info@gilzerijen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente voor meer informatie


Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Gilze en Rijen bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Gilze en Rijen telefoonnummer

  14-0161 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.gilzerijen.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gilze en Rijen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Gilze en Rijen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Gilze en Rijen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Gilze en Rijen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Gilze en Rijen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Gilze en Rijen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )