Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gennep?

Geef hier een cijfer

Snel contact opnemen met de Gemeente Gennep

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Gennep? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden gegevens op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum staat u direct telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.

Hulp bij het bellen

Hieronder de ingesproken meldtekst die u te horen krijgt voordat u een medewerker aan de lijn krijgt.

“Welkom bij de gemeente Gennep. Een ogenblik geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak ook eens op de website www.gennep.nl.”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur
 • maandag tot en met donderdag van 13.30 -tot 17.00 uur
 • vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur.

Contact buiten openingstijden:

Indien u buiten openingstijden belt naar het gemeentehuis hoort u een andere welkomstboodschap gevolgd door onderstaand keuzemenu:
TOETS 1 — Toets uitsluitend voor calamiteiten in de openbare ruimte die niet kunnen wachten een 1

TOETS 1 — Toets bij een crisissituatie rondom een jeugdige een 2

TOETS 1 — Toets bij psychische nood een 3


Meer over de contactmogelijkheden

Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Voor deze en vele andere zaken kunt u telefonisch contact opnemen. Via de website van de gemeente kunt Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Overige Belangrijke telefoonnummers:

Telefoonnummer Team Toegang: Voor vragen over welzijn, (jeugd)zorg, werk en inkomen kunt u terecht bij Team Toegang. Team Toegang is via het algemene telefoonnummer van het gemeentehuis 0485-494141 van maandag t/m donderdag van 8.30 uur – 12.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur – 12.00 uur telefonische bereikbaar. De medewerker verbindt u door met Team Toegang.

Telefoonnummer Bureau Jeugdzorg: Bij een crisissituatie rondom een jeugdige belt u met de spoedeisende hulp van Bureau Jeugdzorg via het telefoonnummer (088) 0072990.

Telefoonnummer Regionaal Centrum Venlo. Bij psychische nood belt u naar het Regionaal Centrum Venlo via het telefoonnummer (077) 3550222.

Correspondentieadres: Postbus 9003, 6590 HD Gennep

e-mail : gemeente@gennep.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente.


Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Gennep bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Gennep telefoonnummer

  0485-494141 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.gennep.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gennep klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Gennep klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Gennep zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Gennep op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Gennep klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Gennep
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )