Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gennep? Geef hier een cijfer

Snel contact opnemen met de Gemeente Gennep

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Gennep, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak of wilt u een product of dienst bestellen? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden gegevens op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Een medewerker van het Klantcontactcentrum staat u direct telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u indien nodig door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Gennep bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Gennep telefoonnummer

 2. www.gennep.nl

Overige Belangrijke telefoonnummers:

Telefoonnummer Team Toegang: Voor vragen over welzijn, (jeugd)zorg, werk en inkomen kunt u terecht bij Team Toegang. Team Toegang is via het algemene telefoonnummer van het gemeentehuis 0485-494141 van maandag t/m donderdag van 8.30 uur - 12.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 12.00 uur telefonische bereikbaar. De medewerker verbindt u door met Team Toegang.

Telefoonnummer Bureau Jeugdzorg: Bij een crisissituatie rondom een jeugdige belt u met de spoedeisende hulp van Bureau Jeugdzorg via het telefoonnummer (088) 0072990.

Telefoonnummer Regionaal Centrum Venlo. Bij psychische nood belt u naar het Regionaal Centrum Venlo via het telefoonnummer (077) 3550222.

Contact buiten openingstijden

Indien u buiten openingstijden belt naar het gemeentehuis hoort u een andere welkomstboodschap gevolgd door onderstaand keuzemenu:

 • Toets uitsluitend voor calamiteiten in de openbare ruimte die niet kunnen wachten een 1
 • Toets bij een crisissituatie rondom een jeugdige een 2
 • Toets bij psychische nood een 3

Meer contactmogelijkheden

Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Voor deze en vele andere zaken kunt u op werkdage telefonisch contact opnemen. Via de website van de gemeente kunt u ook veel zaken eenvoudig zelf regelen.

Correspondentieadres: Postbus 9003, 6590 HD Gennep

e-mail : gemeente@gennep.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek deze pagina op de website van de gemeente.

Snel in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Via deze pagina vindt u van alle gemeentes in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum van een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Gennep klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Gennep klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Gennep zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Gennep op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Gennep klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Gennep
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )