BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer
0492-3785000492-378500

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Gemert-Bakel:

     0492-378500
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belskosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.gemert-bakel.nl

Wilt u direct contact met de gemeente Gemert-Bakel? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente Gemert-Bakel staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare helpdesk medewerker doorverbonden.


Welkomstboodschap:

“Welkom bij de gemeente Gemert-Bakel. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kan er om uw persoonsgegevens gevraagd worden.”

Tip! Als u uw uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand houdt, dan kunnen de medewerkers u sneller helpen. Belt u voor het maken van een afspraak dit kunt u ook snel en eenvoudig regelen via de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Gemert-Bakel:

Het gemeentehuis van op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van uw gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 10.000
5420 DA Gemert

e-mail : gemeente@gemert-bakel.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Gemert-Bakel Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.