Contact met Gemeente Geldrop-Mierlo

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Geldrop-Mierlo ? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel de contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer.  Om het bellen met gemeentehuis makkelijker te maken, hebben wij het telefonische keuzemenu uitgeschreven.  Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Wij helpen u graag met het Telefonisch Keuzemenu

“Welkom bij 14040-Antwoord. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Geldrop-Mierlo’. ‘U wordt  doorverbonden.’

“Welkom bij de Gemeente Geldrop-Mierlo. Er volgt nu een keuzemenu.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor vragen over afvalinzameling

TOETS 2 — Voor afdeling CMD, oftewel Centrum Maatschappelijke Deelname

Maakt u geen keuze, dan wordt u doorgeleid naar het telefonisch informatiecentrum. Wanneer u belt voor het PlusTeam bel de consulent dan op het verkregen 06-nummer. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken en u wordt teruggebeld.


Openingstijden klantenservice

  • maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 17.00 uur
  • vrijdag van 9:00 tot 12.30 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar het  telefoonnummer  14 040 te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of uw hoort helemaal niets. Belt u  dan : (040) 2893 893

Buitenland: Vanuit het buitenland is het gemeentehuis Geldrop-Mierlo te bereiken op +31 (0)40 2893 893. U wordt doorgeschakeld naar een keuzemenu. Kies vervolgens de optie Geldrop-Mierlo.

Spoednummer: Buiten reguliere openingstijden kunt u bij spoed uw melding of storing inspreken.

E-mailadres: gemeente@geldrop-mierlo.nl

Postadres: Postbus 10101, 5660 GA Geldrop

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente Geldrop Mierlo .


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


icon-tel

Gemeente Geldrop-Mierlo telefoonnummer

14040Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Geldrop-Mierlo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Geldrop-Mierlo op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Geldrop-Mierlo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Geldrop-Mierlo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )