Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Geertruidenberg?

Geef hier een cijfer

Contact met Gemeente Geertruidenberg

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Geertruidenberg? Wij helpen u graag. Op deze pagina vindt u snel de contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer. Het Klantcontactcentrum staat u na het inspreken van de gemeentenaam direct telefonisch te woord.  De medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer. Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. Het gemeentehuis is op onderstaande tijden bereikbaar voor al uw (aan-)vragen en opmerkingen of voor het maken van een afspraak.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Geertruidenberg bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Geertruidenberg telefoonnummer

  140162 (Lokaal tarief)
 2. www.geertruidenberg.nl

Meer info over de contactmogelijkheden

Heeft u een vraag aan de gemeente of wilt u bijvoorbeeld een melding doen? Dit kan op werkdagen eenvoudig telefonisch. U belt dan 14 0162. Gebruik alleen deze 6 cijfers, u hoeft geen extra cijfers te gebruiken bij dit servicenummer. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit 6-cijferige telefoonnummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Bel dan het telefoonnummer : 0162- 579 579.

Verblijft u in het buitenland? Belt u dan : +31 162 579 579

Spoed: Bij zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u bellen met het calamiteitennummer buitendienst: 06 -51492198

E- mailadres: info@geertruidenberg.nl

Correspondentie adres: Postbus 10001, 4940 GA RAAMSDONKSVEER

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente

Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Geertruidenberg klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Geertruidenberg klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Geertruidenberg zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Geertruidenberg op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Geertruidenberg klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Geertruidenberg
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )