BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Enschede Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 125

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Enschede
 • Gemeente Enschede klantenservice telefoonnummer:

   14053
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.enschede.nl
 • Rapportcijfer Gemeente Enschede klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Enschede klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Enschede? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkomstboodschap : “Welkom bij 14053. Het nummer van de Gemeente Enschede, Haaksbergen en Losser. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in. ” Enschede”.

U wordt nu doorverbonden.” ” Welkom bij de gemeente Enschede. Om u met de juiste medewerker in contact te brengen, verzoeken wij u om u w vraag in te spreken. Spreek na de piep uw vraag in. “

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.


Telefonische Openingstijden klantenservice:
De klantenservice van de Gemeente Enschede is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur en op donderdagavond van  17.00 – 19.30 uur van telefonisch bereikbaar.

Soms is het via je provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14 053) te bellen. Je krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Bel dan (053) 4818181.
Vanuit het buitenland is de Gemeente van Enschede te bereiken op telefoonnummer : +31 53 4818181.


Per e-mail via: postbus20@enschede.nl


Postadres:
Gemeente Enschede
Postbus 20
7500 AA Enschede


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Enschede


Makkelijk contact opnemen met een andere andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Gemeente Enschede Telefoonnummer

Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waa

Beoordeeld op:07 10, 2016 door: Binjamin Heyl

Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waar hij de gemeente en de politie van beschuldigt. Hij heeft het zelfs over tuig van de bovenste richel. Dit terwijl zowel de gemeente als de politie alleen maar het hele en eerlijke verhaal hebben verteld aan de bevolking en algemeen bekend is dat als er een gemeente is in Nederland en een politie waar integriteit, betrouwbaarheid en transparantie geen loze woorden zijn dan is het wel de gemeente en de politie van Enschede. Dat blijkt ook de de ramp van Enschede, wat een integriteit, betrouwbaarheid en transparantie; het hele en eerlijke verhaal wat het volk in onderwezen werd, zo fantastisch dat je er gewoon koude rillingen van krijgt. De onderste steen zou en moest boven komen en dat is ook gebeurd dankzij de gemeente en de politie van Enschede. Alle complottheorieën ontmaskerd. Ik hoop dat wanneer mensen u naderen dat u hen het hele en eerlijke verhaal blijft voorhouden en niet zwicht voor hen die u belachelijk proberen te maken en van alles in de schoenen trachten te schuiven.
Te weten dat de auteur oud collega\'s en andere leraren (scholen) heeft opgeroepen integere, betrouwbare en transparante bestuurders te beschouwen als tuig van de bovenste richel. Echt heel vreselijk terwijl iedereen weet hoe integer,betrouwbar en transparant Enschedese bestuurders en volksvertegenwoordigers zijn. Echt heel erg vreselijk. Er wordt zelfs beweert dat een rechter er aan te pas moest komen dat stukken boven water moesten komen, wat een leugens en smeerlapperij over integere, betrouwbare en transparante gezagdragers. Zie www.uitgeverijeigenboek.nl Klokkenluiders en de politiek. ISBN 978 94 6129 193 6

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waar hij de gemeente en de politi

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Enschede Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Enschede Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Enschede Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Enschede Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Enschede Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.