Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Enschede?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Enschede?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Enschede? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactgegevens. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer staat hieronder op deze pagina onder het kopje “contactdetails’. Het Klantcontactcentrum van de Gemeente staat u telefonisch snel te woord. De medewerker verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. Het gemeentehuis is op de volgende tijden bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Waarom Gemeente Enschede bellen

 1. Voor vragen over parkeren
 2. Voor het doorgeven van een klacht
 3. Voor het doen van een melding
 4. Voor vragen over mijnloket
 5. Voor het maken van een afspraak
 6. Voor een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Contactdetails

 1. Gemeente Enschede telefoonnummer

  14053 (Lokaal tarief)
 2. www.enschede.nl

Meer contactinformatie

Soms is het via uw provider niet mogelijk met het reguliere nummer ( een 14+ nummer) van de gemeente te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Bel dan (053) 4818181.

Buitenland: Vanuit het buitenland is de Gemeente van Enschede te bereiken op telefoonnummer : +31 53 4818181.

Per kunt u ook mailen naar postbus20@enschede.nl

Postadres: Postbus 20, 7500 AA Enschede

Adres stadskantoor:  Hengelosestraat 51

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de contactpagina op de website van de gemeente

Direct in contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Enschede klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Binjamin Heyl

Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waar hij de gemeente en de politie van beschuldigt. Hij heeft het zelfs over tuig van de bovenste richel. Dit terwijl zowel de gemeente als de politie alleen maar het hele en eerlijke verhaal hebben verteld aan de bevolking en algemeen bekend is dat als er een gemeente is in Nederland en een politie waar integriteit, betrouwbaarheid en transparantie geen loze woorden zijn dan is het wel de gemeente en de politie van Enschede. Dat blijkt ook de de ramp van Enschede, wat een integriteit, betrouwbaarheid en transparantie; het hele en eerlijke verhaal wat het volk in onderwezen werd, zo fantastisch dat je er gewoon koude rillingen van krijgt. De onderste steen zou en moest boven komen en dat is ook gebeurd dankzij de gemeente en de politie van Enschede. Alle complottheorieën ontmaskerd. Ik hoop dat wanneer mensen u naderen dat u hen het hele en eerlijke verhaal blijft voorhouden en niet zwicht voor hen die u belachelijk proberen te maken en van alles in de schoenen trachten te schuiven.

Te weten dat de auteur oud collega's en andere leraren (scholen) heeft opgeroepen integere, betrouwbare en transparante bestuurders te beschouwen als tuig van de bovenste richel. Echt heel vreselijk terwijl iedereen weet hoe integer,betrouwbar en transparant Enschedese bestuurders en volksvertegenwoordigers zijn. Echt heel erg vreselijk. Er wordt zelfs beweert dat een rechter er aan te pas moest komen dat stukken boven water moesten komen, wat een leugens en smeerlapperij over integere, betrouwbare en transparante gezagdragers. Zie www.uitgeverijeigenboek.nl Klokkenluiders en de politiek. ISBN 978 94 6129 193 6

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Enschede klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Enschede zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Enschede op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Enschede klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Enschede
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )