BEL DIRECT
Via deze belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Enschede
1405314053

Toon telefoonnummer

Gemeente Enschede is op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur en op donderdagavond van 17.00 - 19.30 uur van telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Enschede:

   14053
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.enschede.nl
 • Rapportcijfer Telefoonnummer Gemeente Enschede:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Telefoonnummer Gemeente Enschede? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Enschede? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkomstboodschap : “Welkom bij 14053. Het nummer van de Gemeente Enschede, Haaksbergen en Losser. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in. ” Enschede”.

U wordt nu doorverbonden. Welkom bij de gemeente Enschede.”


Openingstijden klantenservice:
De klantenservice van de Gemeente Enschede is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur en op donderdagavond van  17.00 – 19.30 uur van telefonisch bereikbaar.

Soms is het via je provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14 053) te bellen. Je krijgt dan een ingesprektoon of je hoort helemaal niets. Bel dan (053) 4818181.
Vanuit het buitenland is de Gemeente van Enschede te bereiken op telefoonnummer : +31 53 4818181.


Per e-mail via: postbus20@enschede.nl


Postadres:
Gemeente Enschede
Postbus 20
7500 AA Enschede


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Enschede


Makkelijk contact opnemen met een andere andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Telefoonnummer Gemeente Enschede

Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waa

Beoordeeld op:07 10, 2016 door: Binjamin Heyl

Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waar hij de gemeente en de politie van beschuldigt. Hij heeft het zelfs over tuig van de bovenste richel. Dit terwijl zowel de gemeente als de politie alleen maar het hele en eerlijke verhaal hebben verteld aan de bevolking en algemeen bekend is dat als er een gemeente is in Nederland en een politie waar integriteit, betrouwbaarheid en transparantie geen loze woorden zijn dan is het wel de gemeente en de politie van Enschede. Dat blijkt ook de de ramp van Enschede, wat een integriteit, betrouwbaarheid en transparantie; het hele en eerlijke verhaal wat het volk in onderwezen werd, zo fantastisch dat je er gewoon koude rillingen van krijgt. De onderste steen zou en moest boven komen en dat is ook gebeurd dankzij de gemeente en de politie van Enschede. Alle complottheorieën ontmaskerd. Ik hoop dat wanneer mensen u naderen dat u hen het hele en eerlijke verhaal blijft voorhouden en niet zwicht voor hen die u belachelijk proberen te maken en van alles in de schoenen trachten te schuiven.
Te weten dat de auteur oud collega\'s en andere leraren (scholen) heeft opgeroepen integere, betrouwbare en transparante bestuurders te beschouwen als tuig van de bovenste richel. Echt heel vreselijk terwijl iedereen weet hoe integer,betrouwbar en transparant Enschedese bestuurders en volksvertegenwoordigers zijn. Echt heel erg vreselijk. Er wordt zelfs beweert dat een rechter er aan te pas moest komen dat stukken boven water moesten komen, wat een leugens en smeerlapperij over integere, betrouwbare en transparante gezagdragers. Zie www.uitgeverijeigenboek.nl Klokkenluiders en de politiek. ISBN 978 94 6129 193 6

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 5.0 5.0 1 1 Er is een vreselijk boek verschenen over klokkenluiders en de politiek. Geschreven door Binjamin Heyl. Wat die schrijft over de ramp van Enschede, waar hij de gemeente en de politi

Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Enschede?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Enschede zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Enschede op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Enschede en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Enschede

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info