Gemeente Eijsden-Margraten
043-4588488

Bel Keuzemenu nummer:

1870 (90CPM)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 553

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Eijsden-Margraten
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Eijsden-Margraten:

     043-4588488
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.eijsden-margraten.nl

Wilt u direct contact met de gemeente Eijsden-Margraten? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantcontactcenter van de Gemeente Eijsden-Margraten staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.


Telefonische Openingstijden Klantcontactcenter Eijsden-Margraten :

Het gemeentehuis is via het algemene informatienummer telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30-17.00 uur en op vrijdag van vrijdag 8.30-12.00 uur voor al uw vragen. Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.

Dringende meldingen openbare ruimte buiten openingstijden:

Buiten de openingstijden is de gemeente altijd bereikbaar voor calamiteiten. Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren het telefoonnummer: 06-52 76 78 35. U wordt dan doorverbonden met Wachtdienst van het team Openbare Werken.


Correspondentieadres:
Postbus 10
6269 ZG Margraten

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Eijsden-Margraten?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Eijsden-Margraten zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Eijsden-Margraten op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Eijsden-Margraten en wordt ook niet gelezen door Gemeente Eijsden-Margraten

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info