Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Eijsden-Margraten? Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de gemeente Eijsden-Margraten

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Eijsden-Margraten? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. Aan de telefoon wordt u direct door een medewerker van het Klantcontactcentrum te woord gestaan. Hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling. Het gemeentehuis is via het algemene informatienummer op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Eijsden-Margraten bellen?

 1. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 2. Voor het maken van een afspraak
 3. Voor vragen over afval
 4. Voor vragen over vergunningen
 5. Voor vragen aan het Sociaal Team over Jeugd of de Wmo
 6. Voor hulp en Ondersteuning

Contactdetails

 1. Gemeente Eijsden-Margraten telefoonnummer

 2. www.eijsden-margraten.nl

Meer contactinformatie

Wilt u een klacht doorgeven, melding openbare ruimte doen, een product of een dienst aanvragen? Dit kan telefonisch, online of op het gemeentehuis.

Dringende meldingen openbare ruimte buiten openingstijden: Buiten de openingstijden is de gemeente altijd bereikbaar voor calamiteiten. Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren het telefoonnummer: 06-52 76 78 35. U wordt dan doorverbonden met Wachtdienst van het team Openbare Werken.

Correspondentieadres: Postbus 10, 6269 ZG Margraten

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek via deze link de contactpagina op de website van de gemeente

Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Via deze pagina vindt u van alle gemeentes in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum van een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Eijsden-Margraten zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Eijsden-Margraten op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Eijsden-Margraten klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Eijsden-Margraten
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )